11 sep2013
5
Av ana-s · 2 · 525 visningar · gillad 0 gånger

Äntligen RUL

Idag ska vi äntligen på RUL! Gud vad vi har längtat!  =D

Har drömt mardrömmar hela veckan och oroat mig så, hoppas så innerligt att den lilla i magen ska må bra <3 Den här djävulska anorexin får inte ta mer ifrån mig, ska inte få skada mig eller min familj mer. Jag ska bli fri, kämpar på....

Hoppas vi får veta kön idag, är sååå nyfikna, vi hoppas lite sådär på en tjej, men jag känner på mig att det är en kille ^^ Huvudsaken är att h*n mår bra! Och om allt är bra ska vi gå ut och äta tillsammans, och sen köpa första plagget till bebben :)

Lämnade sonen på dagis idag frsta gången (sambon brukar göra det annars) det var det värsta jag nånsin varit med om! Han grät och grät och sträckte sig efter mig och tittade på mig som om jag svek honom totalt. Så svårt att gå därifrån med ett blödande mammahjärta.... <3 sitter här och räknar minuterna tills jag får hämta honom och pussa på honom!

Återkommer med bilder från RUL senare idag om allt är bra! Ihhhhhh så nervöst"!! :)

Kommentarer

Av pygmepuff · 10 år sedan ·
5

samma sak för min sambo, alltid jag som lämnar, men när han väl lämnar så blir Benjamin jätteledsen

Av Mujjan · 10 år sedan ·
5

Du ska nog se att det kommer gå bra idag. :) Jag var också super nervös inför mitt RUL men det gick hur bra som helst. :) Håller iaf tummarna för att allt ska vara okej. :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar