22 mar2012
5
Av madde70 · 2 · 817 visningar · gillad 0 gånger

Annorlunda namn!

Hej!Jah har sökt på nätet efter roliga pojk-flicknamn hittade inget speciellt jag fastnade för(fiins så klart många fina namn)Jag vill ha ett namn som inte är vanligt.Mitt ena barn heter Noelia det tycker jag är väldigt fint och inte så vanligt..Jag har två namn som jag nästan bestämt att jag vill ha.Pojknamnet är River och flicknamnet är Happy.Nu ska så klart mannen gå med på det med,men man kan väl alltid övertala;)Det är väl inga direkt vanliga namn,eller?

Försöker att skilldra tankarna med namn istället för sjukdommar,får se hur länge det går:)kramar

 

Kommentarer

Av madde70 · 10 år sedan ·
5

Ja det var faktiskt ett fint namn:)Synd att det inte är som när man "köper"ett efternamn att ingen annan har rätt att ta det namnet sen utan ditt godkännande:)

Av Princessjess · 10 år sedan ·
5

Jag har en kund vars son eller dotter fick barn för några år sen å dom kunde inte komma överens om ett flicknamn. En ville Alva å den andra Tindra. Det blev tillslut Alvindra :) Dom slog alltså ihop båda namnen å gick till.. vart man nu går.. å fick namnet godkänt. Så jag tror inte att det är så många som heter det.

 

Först gillade jag det inte men ju mer man hörde namnet så gillade jag det mer och mer. Nu tycker jag att det är jätte fint! Hade bara sambon gillat det med så hade jag velat att vår dotter skulle fått heta det men det gjorde han ju såklart inte hehe

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar