21 aug2014
7
Av pinknails · 3 · 308 visningar · gillad 4 gånger

Åååh vad jag längtar nu!

Först och främst efter älsklingen då som kommer hem på söndag. Men även tills vi ska berätta för folk om mini :D

Först berättar vi för föräldrarna då mamma kommer upp, å dom får inte säga nått. Sen grannarna + M + S men vi ska inte skriva nått på nätet. Älsklingen tycker att vi inte behöver säga nått till de vi inte träffar. Min kära LM i Ånge ska få veta. Älsklingen säger att han vill veta först att "de funka å blev bra" och frågar folk säger vi ju som det är.

Tycker att det känns lite små konstigt att jag inte får skrika ut från bergstopparna att jag är gravid! MEN!!! Jag förstår hur han tänker. Vore inte alls kul om alla fick veta nu och så blir det mf (ja grattis, jag har tagit åt mig att jag kan få mf)

Men nu är det så att jag väntar ett barn och inte ett missfall! Jag SKA bli mamma i mars 2015, så är det bara 

 

Kommentarer

Av Lizard · 9 år sedan ·
5
Bra tänk! Jag vet såklart också att det KAN hända, men tänker också att jag SKA bli mamma! =) sååå himla kul!!!
Av pinknails · 9 år sedan ·
7

Visst är det Lizard? Jag har inte tänk mycket alls på missfall, men när man sitter och läser här och på andra forum börjar tankarna snurra rätt bra. Det är verkligen som att folk väntar missfall och inte väntar barn. Hoppas att deras spöktankar släpper någongång för det kan inte vara bra för dem.

Av Lizard · 9 år sedan ·
5

Eller hur! Jag har försökt tänka så hela tiden, det är ju bra att veta att möjligheten finns men jag vill inte förvänta mej missfall, det vore ju som att bestämma innan man blir gravid vilket kön barnet kommer få, det vet man liksom inte! Lika bra att ta det som det kommer =)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar