03 maj2012
3
Av maaalin · 1 · 527 visningar · gillad 1 gånger

Rädd för att gå över!

Nu är jag gravid i 39+5 och fortfarande känner jag ingenting. jag var hos bm igår och bebis ligger fortfarande jätte högt upp. Men jag är så rädd för att gå över eftersom dom har så sjukt dåliga kontroller. de är ju inte kontroll förrän om 2 veckor. har kompisar som de inte gått så bra för när de gått över tiden. Sen har fyra personer nu som ska ha allt mellan en vecka till tre veckor efter mig redan fått sin bebis och här går jag och knappt orkar bära min kropp och har ont hela dagarna och bebis är inte ens lite på G om bebisen ändå kunde typ sjunka ner i bäckenrt. nu ska jag sluta klaga, men är så orolig och less att ha ont jämt.

Kommentarer

Av Migos · 11 år sedan ·
3

Men det är väl självklart du ska gnälla, framförallt här!!! Ut med det bara, bättre än att bära det i dig!!! Det ÄR tungt i slutet, hela kroppen är tung och alla leder för mjuka, man är hårt belastad både fysiskt och psykiskt!!!! Jag tycker att du ska prata med MVC om din oro och dina erfarenheter, det är relevant!!! Oro och stress är inte bra för någon av er. Kanske en inbokad kontroll tidigare kan lugna dig. Det är alltid trist att vänta, men att vänta med oro i kroppen är tortyr.

Ligg på om du känner att de inte lyssnar!!!
 

Jag har tidigare traumatiska förlossningsupplevelser och det gör att jag har fler kontroller och att man försöker undvika att jag går över tiden genom att få en hinnsvepning inbokad tom innan bf. Allt för att hålla oron på avstånd. Det har verkligen hjälpt mig. Men det krävdes att jag påtalade min oro och förklarade vad i det hela som stressade mig.

Lycka till, snart är iaf bebis här och såklart kommer det att gå bra!!!! :D

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar