04 nov2014
5
Av emelie87 · 2 · 483 visningar · gillad 2 gånger

8½ månader

Det har alltså gått mer än 8 månader sedan vår älskade lilla Estella tittade ut och förgyllde våra liv. :) Det var ungefär vid den här tiden förra året som jag och barnen bestämde oss för att åka till Linköping och göra 3D/4D-ultraljud. Det är den hittills mest spännande resan jag någonsin gjort med barnen. Att få se sitt lilla barn, för barnen att få se sin nya syster innan hon tittar ut, det toppar allt.

Det är värt alla foglossningar och allt bus som den lilla har för sig med där inne. Det är värt vartenda öre som man spenderar.

Jag kan nu dock nästan med säkerhet säga att det inte blir några fler ungar. Min kropp tog tillräckligt med stryk förra graviditeten och jag vet inte alls om jag pallar med det igen. Blir det så blir det, men vi kommer inte att försöka plussa igen. All fokus ligger nu på Eros, Embla och Estella, och deras resa genom livet. :)

Kommentarer

Av Lizard · 9 år sedan ·
5
Det låter riktigt tufft med 3D/4D ultraljud! Och vilka fina namn dina barn har!!
Av emelie87 · 9 år sedan ·
5

Ja, det är oslagbart. :) Man ser en så klar bild på det lilla miraklet, även om det bara är i 3D och inget fotografi. Kul för barnen att se i framtiden när de växer upp dessutom. :)

Åh, tack. :D

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar