29 jul2012
5
Av ana-s · 4 · 796 visningar · gillad 0 gånger

6 månader, bilder!

Snart är han 6 månader, vår lilla plutt! <3 Kan inte fatta hur fort det går, hur stor han börjar bli, hur mentalt mogen han är... Han utvecklas så fort så man har svårt att hänga med!

Han har redan börjat krypa, det gjorde han redan vid 5 ½ månad! Han äter fast mat, och älskar det. Det verkar som om han börjar tappa intresset för ersättning. Helst vill han ha det mamma och pappa äter, haha!

Han är totalt besatt av snusdosor också! Så fort han får syn på en snusdosa blir det fart på honom, den SKA han bara ha! hahaha :)

Jag älskar att vara mamma. Vår son är det bästa och största som n¨gonsin har hänt mig, och inte en dag går utan att jag tackar högre makter för att vi har fått honom. Den kärleken man känner till sitt barn, den är så stark att det inte finns ord stora nog för att beskriva den. 

Ett syskon till honom hade kanske inte varit så fel.... längtar redan efter det, saknar att vara gravid och ha ett litet liv i magen. Men det måste tyvärr vänta. Ska gå klart min utbildning nu till hösten, och sen gärna vidareutbilda mig. Och min käre sambo vill helst vänta också... men samtidit skyddar vi oss inte, så vem vet.... Om det blir, så blir det!
Fast ännu har jga inte fått tillbaka min mens, fastän jag knappt ammar längre. ammar 1 gång per dag. När fick ni andra tillbaka mensen? Har haft lite molande mensvärk, och vet att jag har hfat ägglossning en gång (pga. flytningarnas konsistens och utseende) men mensen kom aldrig så... Tror väl inte att jag skulle kunna ha blivit gravid, för har inga symptom på det! tiden får väl visa oim jag behöver ta ett test. 
Någon här som blev gravid precis efter första barnet, utan att ha fåt til baka mensen? Fick ni samma grav symptom som första gången, eller dröjde det tills ni märkte något`?

Lite bilder på vår lilla älskling :)

Kommentarer

Av madde70 · 11 år sedan ·
5

Vad fina ni är:)För mig tog det ett tag innan mensen kom tillbaka men det var nog mest för att jag rasade så väldigt i vikt.:(

Av swelifestyle · 11 år sedan ·
4

gudars vilken sötnos =)

Av pygmepuff · 11 år sedan ·
5

Jag fick tillbaka mensen (tror jag att det var iaf) nu i veckan, sonen är snart 10 månader och jag ammar bara 2 ggr om dan, morgon och kväll.
Kände mig lite smådepp dan innan, en har det kommit lite brunt skvätt i tre dagar bara som sen försvann, hade lite pyttevärk första dan, sen ingenting. I normala fall ligger jag död i smärta och blöder som en gris. Har kopparspiral insatt

Av PaulineK · 11 år sedan ·
5

Fina bilder. :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar