06 aug2012
5
Av Sunshiiine · 2 · 557 visningar · gillad 2 gånger

3 månader idag, mitt lilla hjärta!

Tiden bara rusar iväg.Bokstavligt talat. Idag är snuttan 3 månader och världens gladaste lilla bebis!

Aktiv och energisk är hon, så fort hon är vaken vägrar hon ligga still! Det resulterar i tidig utveckling när det gäller fysiken - hon kan rulla runt från mage till rygg och rygg till mage själv redan, hon sparkar så energiskt med benen när hon ligger på mage att hon tog sig framåt en bit på det sättet en gång. Hon älskar att stå upp när man håller upp henne i knäet och huvudet är snart helt stadigt! 

Hon ler och "pratar" för fullt, ibland får man inte en syl i vädret eftersom hon babblar så :) Har lärt sig att ljuda "ma-ma" även om jag väl vet att hon knappast vet vad det betyder och att hon inte ropar efter mig när hon är ledsen (vilket sambon ibland tror då hon skriker just ma-ma när hon är ledsen och någon annan håller henne och han blir lite ledsen över att hon är så mammig)

Hon har skrattat ett par gånger och jag längtar tills jag får höra det varje dag när man busar med henne! Men det där underbara leendet är på hennes läppar nästan jämt :)

Om en månad är det dop, vad jag längtar! Innan vi vet ordet av är väl vår lilla docka stor.... <3

Kommentarer

Av JennieW89 · 11 år sedan ·
5

<3

Av jagheterlisa · 11 år sedan ·
5

ah vad mysgiiiigt!!

haha alla sager sa med nar lillan sager ma-ma ljudet haha och alla blir lika forvanade. men det vet dom inte an om, men fruktansvart gulligt ar det ju :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar