04 sep2012
4
Av celieh · 0 · 489 visningar · gillad 5 gånger

37+2

Jag bara väntar och väntar och väntar på att något ska hända, men inget, nada, bara de vanliga sammandragningarna och förvärkarna. Det är ju ett litet tag kvar till BF, men jag hoppas att Knodden kommer ut tidigare.

Idag gick jag på stan och jagade presenter till mamma. När jag gick ner för en trappa kändes det ljumskarna knäppte och "hoppade" ur sina fästen (om ni fattar vad jag menar), det kändes som de var lösa på något konstigt sätt. Har inte känt så innan och kan inte komma ihåg att jag kände så när jag väntade lilleman. Har även haft ont i ryggen och känt mig trött i den.

Min BM sa till mig igår att om vattnet skulle gå fick jag INTE röra på mig, mer än ut till bilen!! Varför? Eftersom jag är omföderska så innebär det tydligen att bebisen inte fixerar sig lika tidigt som med första barnet och det kan hända att huvudet fortfarande är ruckbart när vattnet går. Hmmm, undra om det gäller även om det enbart är värkarna som kommer igång och vattnet inte går. Då är det nog bäst att ringa in och prata med förlossningen.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar