29 dec2011
5
Av Sanna_ungmamma · 4 · 510 visningar · gillad 0 gånger

32+2. Nervös.

Börjar bli riktigt nervös nu,53 dagar kvar bara till bf och jag har börjat få det svårt att sova. 

Den senaste veckan har jag känt mycket tryck neråt,varje gång jag ställer mig upp och t o m när jag ligger ibland. Och har inte behövt gå på toa på natten alls förens en vecka sen ca. Då gick det bra att kissa precis innan jag la mig och jag kunde sova 12 timmar utan att gå upp att kissa. Men nee nu så måste jag gå och kissa 3 gånger om natten ändå jag "tömt" urinblåsan innan jag la mig.

Nu så har min navel börjat sticka ut lite( är lite överviktig så blir väl lite senare då antar jag).

Och jag blir så nervös när jag tänker på att det är förlossning snart,hur ska det gå?kommer jag komma in i tid? hur är vädret då? snöstorm?Kommer jag få med mig allt?pengar? osv. Försöker inte oroa mig för jag vet att det mesta löser sig,men ibland går det bara inte att oroa sig.Känns bara som det går lite fort ibland,som om dagarna bara springer iväg? Iallafall nu,dem sista veckorna kommer väl kännas som en evighet tror jag:)

Kan inte sluta undra om hur lillen kommer se ut,hur mycket han väger,när han kommer(om han kommer på alla hjärtans dag eller den 29e eller 1a mars som är min och min pappas födelsedag?) 

Längtar verkligen tills jag och sambon får hålla vår lilla skatt i famnen<3 

Kommentarer

Av JennieW89 · 10 år sedan ·
5

Jag förstår dina tankar! Har också börjat bli nervös. Men det blir som det blir, det är så man får tänka, till slut har vi våran lille i famnen :)

Av Hannis · 10 år sedan ·
5

Hej.

Jag har också börjat tänka i dom banorna. Har börjat bli orolig för att föda förtidigt eftersom jag har GBS.

Vet att man inte ska oroa sig men blir inte bättre av att läsa vidare på hemsidor för där står bara en massa hemskt. :S

Köpte dock en tidning i veckan JAG ÄR GRAVID, där stod det mkt bra om smärtlindring inför förlossning. :) Kan rekomendera den. :)

Kramar

Av Kickeluring · 10 år sedan ·
5
Oh du har nått helt underbRt framför dig. Längtar redan efter nästa förlossning. De häftigaste jag gjort någonsin. Massa lycka till :))
Av Sanna_ungmamma · 10 år sedan ·
5

tack och kramar till er! :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar