01 maj2013
5
Av Mujjan · 0 · 379 visningar · gillad 2 gånger

2 +

Ohoj ^^

Förra helgen hade min mens fortfarande inte kommit och jag har lite oregelbunden mens som alltid brukar komma dag 30-33, men efter jag gått över tiden med ungefär 10 dagar så tyckte han att jag skulle göra ett test så i måndags så gjorde jag ett och väntade spänt och det blev positivt och jag blev överlycklig! Jag älskar verkligen barn och vill ha egna så jag blev hur lycklig som helst eftersom att jag inte tycks ha lyckats bli gravid förut.

Senare på kvällen köpte min sambo ett till test för att vara helt säker och den visade även + den med, så jag är gravid. Han blev chockad, arg och började lägga fram alla negativa saker med att skaffa ett barn just nu, men jag står på mig, jag älskar redan detta lilla frö och jag tänker behålla det.

Den 8/5 ska vi till en barnmorska och jag ska ringa och boka tid för ett ultraljud och ta reda på hur långt gången jag är (senaste gången jag hade mens var den 17/3 första mens dagen)

Anledningen till att jag inte trodde att jag var gravid är för att det har hänt förut att jag gått över tiden och inte varit gravid och jag kände/känner mensvärk. Så jag gick till UM som jag är för gammal för (24) och pratade med en bm där och hon sade att ja har jag två positiva graviditets test så är jag mest troligt gravid och mina kännetecken är trötthet, halsbränna då och då och andfåddhet och jag är verkligen överlycklig! <3

Du är väntad älskade lilla frö, jag ska göra allt jag kan för att skydda dig och älska dig kommer jag alltid att göra! <3

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar