14 jan2016
3
Av juliet · 0 · 524 visningar · gillad 2 gånger

260 om jag fick önska vad vore det då?

Det var en fråga som bara dök upp i huvudet på men nu så jag tänkte det var viktigt det ska jag skriva ner. Jo jag önskar att min kille Tom helst kom och tog mig härifrån och vi skulle bo där jag var tvungen att flytta ifrån. Det var 10 grannar som ljög om att jag spelade musik på nätterna med tre sömnmedeciner tror inte det men varför tänkte jag ibland vet man inte vad som är bäst för en och det var fina människor och gått omvägar har dom som styrt hela tiden gjort.

Sedan vill jag nog bara vara lycklig med honom och lära känna honom ordentligt sedan när barnen kommer blir vi dom och Gunnar som alltid varit min man i tidigare liv som skriver så mcket musik nu om seperaton men danny tex. det brinner i bröstet är en av hans fina låtar han mår lika mycket skit som jag om inte ännu värre. Det är mina drömmar jag vill ha Gunnar som pappa och så vill jag ha Peter som pojkvän i nästa liv annars blir det tvärt om tvilling med Peter och Tom som partner. Det får dom göra upp sin i mellan nu vet dom vad jag vill men det kanske inte går vad vet jag. Jag har glömt hela den synska resan så jag vet inte mycket om min framtid mer än att det kan bli riktigt bra.

får vänta ut dom bara. så det blir till at ta en dag i sänder jag har blvit spådd till att en dag kommer min hjärtevän stå framför mig sedan kommer mycket hända med fart sådant gillar jag. dom spelar mycket av Gunnar på spotify för jag har danny som artist först.

Jag har sovit mycket idag också men det kan ha och göra med att atomerna i kroppen är mycket aktiva med människorna i världen för att pressentera alla nyheter och mig och dom själva jag ska nog lyssna lite mer på dom så jag inte blir så himla ensam. ha det bäst

/ Juliet

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar