08 jan2016
3
Av juliet · 0 · 468 visningar · gillad 1 gånger

255 varför så mycket lögner?

jag blir så ledsen och det är ju så mycket lögner om vad som ska hända och för in mig i falska förhoppningar men nu slår det mig människorna är skitförbannade på mig som förstörde min synskhet som jag blev tvingad till att göra för den missbrukades av 75% av världens befolkning.

Man har i alla tider varit rädd för att göra fel och när det heliga gör en utmaning till er så gorde dom sig synska för att ta reda på hur det skulle göras istället för det växande det hade fört med sig att försöka sig på något nytt.

Det känns lite meningslst att berätta något jag går och tänker på om barnen och mig som person just idag för det är ett stort frågetecken bara. och händer inget blir jag barn till min syster jag har gjort en livlina så det går att ta död på mig enkelt.

något possitivt vill jag ändå skriva innan jag slutar så ni inte tröttnar på mig för jag blir glad över intresset av antal läsare det vädesätter jag mycket det betyder också att ni bryr er både om mig och er själva.

shirley sjunger min kärlek i det djupaste vatten ska min kärlek finna dig och kanske det blir så men det kan den iockförsig som barn också jag kommer sluta som vinnare till kärleken och det vet jag. så det gäller nog många.

/ Juliet

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar