11 maj2011
5
Av simmaren91 · 11 · 1314 visningar · gillad 2 gånger

...

Alltså jag blir bara så arg, Jag funderar på lämna denna sida känns det som... 

Kommentarer

Av minbaby · 12 år sedan ·
5

varför de? vad har hänt?

Av simmaren91 · 12 år sedan ·
5

För det finns en viss person här på denna sida, Som är ja jag vet inte men en hel del som jag inte förstår mig på och hon tror hon är mogen att gå på dom som är äldre än henne själv... Jag bli bara så arg, ledsen vet inte.. kan hon inte bara låta mig vara...

Av minbaby · 12 år sedan ·
5

neij va jobbigt med såna!!!! rapportera henne!

de här skall ju vara en "glad" sida där gravida och mammor kan få hjälp av varandra inte hacka ner på varann... de som tror sig vara bättre än andra behöver väl inte vara på denhär sidan...!

man kan ju inte veta allt utan att få svar heller!!! man lär ju sig efterhand mera! varifrån skall du lära dig om du inte frågar och får svar...? nä ja förstår mig inte på vissa...

de har varit världens debatter om just såna på denhär sidan och de bästa skulle vara att de lämnar den eller håller de negativa åsikterna för sig själva.. men vissa har så dåligt självförtroende så de måste hacka ner på andra för att må bra!

skit i henne!

Av simmaren91 · 12 år sedan ·
5

Ja, Jag tycker också det är jobbigt med sånna... Ja precis en glad sida där gravid och mammor kan få hjälp jag håller exat med :) och sen om man tycker nåt om en person på denna sida kan man ju hålla det för sig själv...

Nej, Man måste få fråga för att få svar :P Det finns så konstiga på denna sida... Jo, Jag har sett att det varit mkt debatter på den här sidan... sista meningen du skrev det håller jag med om !!! Det händer typ hela tiden!! Men men jag skiter i henne hon få väl skriva vad hon vill, kommentera till mig vad hon vill...

Men jag är äldre så dom som är mindre än mig kan ju bara vara tysta om en del saker... 

Hoppas du iallfall har det bra :) Gravid? Försöker? Mamma? :) 

Av minbaby · 12 år sedan ·
5

jaa henne skall du fullständigt skita i! =)

jo jag har de superbra =) nybliven mamma med en dotter på 2½månad =) livet leeer =) såg att du är i börjar på din graviditet.. hoppas allting går bra så du får njuta av den =)

Av Keviic · 12 år sedan ·
4

Jag tycker inte du ska lämna den här sidan p.g.a EN tjej, alla har ju inte samma åsikter om allt och ibland blir man oense! Men den här sidan ska vara en glad sida! Där man kan få hjälp och stöd etc. Oavsätt vad det handlar om! - Så naturligtvis så ska man ju känna sig välkommen! -

Men det finns "vettigt" folk också, inte bara negativa människor! Sen har jag sett att många har lagt sig i det du och den här tjejen "bråkar" om, vilket jag anser att dom inte har någonting med att göra! Det är eran ensak! Det är eran uppgift att sköta det och lösa det tycker jag, inte någon annans! :)

Men som sagt, tkr inte att du ska lämna sidan tack vare lite gnabb! För det går över och det finns människor här som är bättre än så, det gäller bara att hitta dom! :)

Lycka till!

Av · 12 år sedan ·

OjOj så synd det är om dig.. MAHAHA, sök lite mer uppmärksamhet?

TA BORT VAD MAN SKRIVER MED KOMMER FORTSÄTTA TILLS ALLA VET..

SÅ HÄR ÄR DET. dom flesta har nog sett bilderna som var "uppladdade i ditt album," dom bilderna var in ens dina. Har pratat med personen igår och hon gjorde en polisanmälan tack och lov hann polisen kolla upp det innan du gick "och tog bort dom" haha..

Och om du nu är så mycket äldre borde du väl vara mognare som du påstår? tydligen inte, det säger ju sig självt, och telefon teoriserar folk? och när man säger att man anmäler dig så skickar du andra som fortsätter? hm ja där fick du en till polisanmälan, vilket polisen också såg som grovt.

Hoppa från v till v, tror som många andra att du bara ljuger, att du kanske har problem att bli g- "fortfarande" så du får nog vänta tills du klarar det.

Av simmaren91 · 12 år sedan ·
5

Alltså jag lämnar sidan i eftermiddag ni ser ju själva vad hon skriver... Inte speciellt roligt precis... Polisanmälan? Eller hur då skulle dom nog ringa upp mig nu och det har dom då inte gjort... Hoppas ni andra som är gravida och ni som försöker bli gravida få fortsätta ha det bra på denna sida för det har inte jag....

Av · 12 år sedan ·

Nej, du svarade aldrig på frågan.

VARFÖR tar du andras bilder och ljuger att det är dina? Och varför tog du bort första inläggs kommentaren jag skrev? för att du inte vill att någon ska veta, men vi vet redan och polisen har visst kollat, (du verkar inte kunna så mycket angående polis anmälningar osv, dom ringer inte, dom kallar först dom som blivit utsatta till förhör, sen skickar dom brev hem till dig!)

Av jen_kj · 12 år sedan ·
0

Jag fattar inte en sak vad fan håller ni på med....

Är det så att ni tycker lilla omvarandra så behöver ni inte hacka på varandra. Denna sak som ni håller på med är fan med sandlåder. Ni bägge är om ogna snor ungar. sedan höver man inte diskutera detta här på forumet. Snälla ger er.

Sedan polisanmälan hitt och ditt......

Nu får ni fan ger er......

Jag äslakr att läsa och hjälpa andra tipsa andra som är gravida.

detta fallet säger jag abra till er sluta sluta. Ni behöver inte skrivar till varandra.....

MVH

Jenny

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar