Produktrecensioner

Stödbälte för gravida

Betyg 3,5 av 5
3.50 av 2 recensioner
Tillverkare: Babyprylen
Kategori: Gravidprodukter
Visad 9200 gånger

2 Recensioner

12 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 3 veckor

När jag fick hem bältet saknade jag beskrivning på hur man fäste det, fick dit det til slut och min första tanke var, O Gud så skönt!  Remmen som fästs ovanpå magen tyckte jag skavde rätt mycket, iallafall om man hade det innanför kläderna som jag. Jag tyckte inte heller att den hade någon funktion.

Jag använde det i olika situationer, på jobbet, på promenad, på stan osv. och även gjort samma aktivitet utan bälte och man känner verkligen skillnad när man lägger sig till kvällen! De dagar jag inte använde det fick jag nästan som kramper i ryggslutet men de dagar jag använt bältet gjorde det inte nämnvärt ont alls.

Jag hade mer problem med fogarna och inte så mycket med ryggen men tycker att det avbelastade höften någorlunda.

Du kan köpa Stödbälte för gravida här

12 år

Betyg 3 av 5
Har andvänt produkten i 2 veckor

Stödbältet var lite svårt att förstå sig på till en början, men så fort jag hade fått på mig det så var den mycket bekväm, skavde inte eller något. inte ens om man hade den under kläderna.

Den hjälpte mig lite men inte så mycket som jag trodde att det skulle göra och man måste nästan bära magen högt för att kunna använda remmen som ska vara ovan magen, vilket jag inte kunde då min mage är mycket låg.

 

Men med andra ord så funkar den, men man kanske ska börja lite tidigare med å använda för att få bästa effekt var kanske en aningen för sent för mig då min smärta redan är stark

Du kan köpa Stödbälte för gravida här

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.