Produktrecensioner

Carl Jung, Schloss Boosenburg

Betyg 5 av 5
5.00 av 2 recensioner
Tillverkare: Carl Jung
Kategori: Övrigt
Visad 3205 gånger

2 Recensioner

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 1 dagar

Underbart! Jag har aldrig gillat den alkoholsmak som "fastnar" i svalget varje gång man sväljer en klunk alkohol. Så hittills har det varit finsmakar vin som aurora, solbacka och varm&kall (tonårsvin alltså ;) 
Provsmakare var även min mamma och syster (vinälskare) samt min bror (samma alkoholtycke som jag).

Detta var riktigt gott. Ordentligt bubbel (räckte med att sambon försiktigt vände på flaskan för att det skulle smälla till när han öppnade) som smakar vin. Inte lika fyllig som ett alkoholvin men definitivt ingen saftkänsla.

Det negativa var dock lukten. Bror tyckte det luktade ölburkar (alltså avslagen öl) medan mamma tyckte det luktade avslaget vin (en konstig kontrast till bubblorna i glaset). Det luktade inte illa men... annorlunda.

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 1 dagar

Ett haltorrt alkoholfritt (mindre än 0,5% alkohol) mousserande vin (vitt). En liten flaska (200 ml) kostar ca 16 kr. Finns även som stor flaska (750 ml).

Smakar som "äkta vara" med undantag av att den är litet "plattare" i smaken. För er som alltid uppskattat ett glas GOTT vin är detta ett utmärkt alternativ till Champagne/mousserande vin med alkohol i.

Framställd av utvalda viner där alkoholen avlägsnats så att vinkaraktären mm bibehålls.

Jag drack ett glas i soffan till fredagsmyset, men jag skulle tro att det passar fint till måltid också.

Så ta på dig ditt finaste "tält" och korka upp, det kan vara fest för oss gravid med! Alla vet att det inte är i alkoholen fnittret sitter, det är i bubblorna...!

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.