Produktrecensioner

Mama Mio Tummy Rub Stretch Mark Butter

Betyg 5 av 5
5.00 av 1 recensioner
Tillverkare: Mama Mio Skincare
Kategori: Gravidprodukter
Visad 3244 gånger

1 Recensioner

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 1 månader

Går det att förebygga och undvika bristningar på magen i samband med graviditet? Det är en fråga som många ställer sig. Genetik och livsstil spelar säkerligen en roll i detta, men kan hudvård vara en hjälpande hand? Jag bestämde mig för att prova.

Mama Mio Tummy Rub Stretch Mark Butter har vunnit en award för "Best Stretch Mark Product" och har blivit stor över hela världen. Krämen innehåller näringsrika, helande och vårdande naturliga ingredienser som ger dig den bästa chansen mot bristningarna. Omega 3, 6 och 9 är några av de viktiga ingredienserna som tar hand om och hjälper din hud att behålla sin elasticitet genom en av de största händelserna i ditt liv.

Med en fräsch doft av citrus är det ett nöje att smörja in sig 1-2 gånger om dagen, från bröst till rumpa och runtom kroppen. Min hud blir mjuk och krämen sjunker snabbt in i huden utan att kladda. Inga bristningar än så länge och jag är snart halvvägs in i graviditeten.

Finns att köpa på bl.a. Eleven.se och Accessora.se för ca 280 kr. Föredrar du att smörja in dig med olja så finns produkten även i denna form. Båda produkterna är lika effektiva, så välj vad som passar dig bäst.

Jag kan mycket varmt rekommendera Mama Mio Tummy Rub.

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.