Produktrecensioner

Amnings BH

Betyg 5 av 5
5.00 av 2 recensioner
Tillverkare: Change basic
Kategori: Gravidprodukter
Visad 3514 gånger

2 Recensioner

Rohlen
2 Rohlen

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 2 år

Köpte när jag ammade min första son. Är mycket mycket nöjd!! :)

Ger bra stöd för lite större byst, Ger en fin form på bröstet (inga strutar eller hängpattar), Helt okej pris :) Man kan köpa flerastycken :) Har även använt mina flitigt efter jag slutade amma och den har varit GULD nu när jag väntar andra barnet. Rekommenderas!

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 3 veckor

Jag köpte min amnings BH från Change för ca 3-4 veckor sedan och jag älskar den. Den sitter skönt, inte för tajt men ger väldigt bra stöd för både stor som liten byst. Själv har jag nånstans mittemellan enligt mig själv. Det som är väldigt bra med bhn är att man kan köpa en storlek större och den sitter perfekt i alla fall men man har utrymme att växa lite till vilket man oftast gör efter förlossningen. Perfekt för mig som inte kände att jag ville slösa pengar på en större bh som jag inte vet om jag kan ha senare när jag ändå måste köpa en amningsbh sen i vilket fall som helst. Snygg är den också. Svart spets köpte jag och den finns också i vit. Ser inte heller ut som en amningsbh vilket var ett stort plus för mig. Rekommenderar den verkligen!

Priset är ingen favorit men de är lätt värt de. Alla bhar på Change är värda sitt pris. Dom sitter perfekt och är snygga och håller länge.

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.