Produktrecensioner

Blutsaft

Betyg 3,72 av 5
3.72 av 18 recensioner
Tillverkare: .
Kategori: Gravidprodukter
Visad 22608 gånger

18 Recensioner

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 4 månader

Jag dricker min dos varje dag tycker det är underbart att kunna dricka detta ist för Järntabletterna.

Då jag har magproblem sen innan graviditeten och inte vill försämra detta. BM tyckte dock att jag skulle använda järntaletterna ist. Men jag träffade en läkare och hon tyckte att det var en jätte bra ide fick också beröm ist. å det kändes väldigt bra efter det besöket..

Nu rekomenderar jag detta till mina vänner då jag anser att det är helt okej så länge järn värdet inte stupar totalt. Har dock fått fall på järn värdet men ligger iaf på 114.

Ända nakdelen jag tycker är att den har en sån bismak efteråt och om man äter för tätt in på så mår jag sjukt illa. Men det lärde man sig snabbt.

Du kan köpa Blutsaft här

12 år

Betyg 3 av 5
Har andvänt produkten i 3 veckor

har använt blutsAFT 3veckor nu och tyvärr är flaskan slut,, får köpa en ny,

om det funkar dett vet jag ej,, få se när jag kommer på mit återbesök hos bm den 8maj

Du kan köpa Blutsaft här

12 år

Betyg 2 av 5
Har andvänt produkten i 2 veckor

Tyvärr så spydde jag bara av blutsaften och grät som ett barn varje gång jag skulle dricka skiten :( Annars är det en toppen grej att man kan slippa tabletterna

Du kan köpa Blutsaft här

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 3 veckor

Tar min dos på morgonen tillsammans med 1 glas juice, väntar sedan 30-60 minuter och äter frukost. +Innehåller inte bara järn utan även andra B-vitaminer, bland annat folsyra (utan folsyra tas inte järnet om hand). +Skonsam mot magen. - Kan -likt många andra preparat- göra magen upprörd i början. Det löste jag lätt genom att ta varannan dag första veckan. - Har än _väldigt_ speciell smak. Ungefär som stark honung, järn och gräs? Men som sagt så går det lätt om man \"shottar\" och sedan sköljer ner med t.ex. juice. Du kan köpa Blutsaft här

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 4 månader

I början av graviditeten hade jag ett bra hb, när jag gick in i vecka 24 började det sjunka och jag hade ett hb på 105 och då jag blev väldigt dålig utav järntabletterna som min barnmorska bad mig äta så började jag leta efter andra alternativ när en vän rekommenderade blutsaft, så jag gick ner till hälsobutiken på stan och nu har mitt hb blivit mycket bättre samtidigt som jag är bättre än vanligt i magen. Den ända nackdelen som jag kan komma på med blutsaften är att den inte smakar speciellt gott och är lite dyrare än järntabletterna, men enligt mig är det värt varenda krona och smaken sköljer man lätt bort efteråt med hjälp av juice! Jag rekommenderar att testa blutsaft, då det funkat bra för mig och detta är något som jag kommer fortsätta att använda efter graviditeten.

Du kan köpa Blutsaft här
0 Kajza

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 1 månader

Den är bra o dessutom god.

Du kan köpa Blutsaft här

12 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 2 månader

Började med Blutsaft i vecka 20 och hoppades att det skulle räcka då jag hört att den skulle va bra. Dock så hade mitt järnvärde sjunkit till 112 då jag besökte bm i vecka 24, så slutade med den och började med Hemofer istället. Dock märkte jag att min mage blev väldigt bra (har IBS) av blutsaften så började igen efter någon vecka. Så tar nu Blutsaft på morgonen, och hemofer på dagen och kvällen. Får se vad bm säger om mitt järnvärde nästa gång. Det borde ju ha stigit ganska bra.

Är skönt att jag hittat något som funkar mott min IBS iaf! Får väl fortsätta med den för alltid =P.
Men det är inte tillräckligt med järn för mig iaf.

Du kan köpa Blutsaft här

12 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 1 månader

Jag har använt blutsaft i en månad  ungerfär. Magen funkar ju kanon av de! Men fy f*n för smaken brukar ta juice, efter och sen ett tuggummi efter jucien, de funkar kanoon! :D

Du kan köpa Blutsaft här

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 7 år

I normala fall brukar jag ta blutsaft varje dag när jag har mens eftersom jag blöder rätt mycket.
När jag blev gravid tog jag en hutt varje dag och på inskrivningen hade jag nästan för bra värden så min barnmorska tyckte att jag kunde suta med den sålänge och börja sen runt vecka 26 när värdet brukar bli sämre.
Jag tar typ en hutt i veckan och mitt järvärde är kanon varje gång!

Jag tycker den fungerar utmärkt, det enda jobbiga är att man ska ta den en halvtimme innan maten, inte så lätt att komma ihåg alla gånger.
Smakar äckligt? Nja, det smakar järn typ.
 

Du kan köpa Blutsaft här

13 år

Betyg 3 av 5
Har andvänt produkten i 14 dagar

Blutsaft är guld jämfört med Niferx- tabletterna...tyvärr riktigt dyrt om man behöver massor av järn!

Jag har använt Niferex och Blutsaft tablett på morgonen och B.saft på ef...Trög och hård i magen så det räcker, utan Lunalax hade varit totalstopp!

Lyckades få upp mitt HB fr 107 till 123 under 3 veckor, personligt rekord! (Startade med 89) När B.saften var slut tog jag två tabletter under sista veckan. Går nu på en tablett om dagen, blir så irriterad av att vara förstoppad! Ska till Mvc den 28/4 får se vad HB är då!?

Jag rekomenderar verkligen BLUTSAFT! Kan ge surauppstöttningar se till att dricka det en längre tid innan liggande ställning :)

Du kan köpa Blutsaft här
Jenni
5 Jenni

13 år

Betyg 1 av 5
Har andvänt produkten i 1 dagar

Usch säger jag! Den vidrigaste smaken och skonsam för magen? Nej det var den defenetift inte! Jag blev lös i magen och satt och spydde rästen av dagen..

Du kan köpa Blutsaft här

13 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 14 dagar

Jag började bli sjukligt trött för ett par veckor sedan och köpte Blutsaft, som jag fått ordinerat av doktorn av och till sedan jag var barn - järntabletter är nämligen detsamma som total förstoppning för mig, går INTE!

Blev piggare på ett par dagar, nu behöver jag inte sova mitt på dagen. 

Man ska undvika att dricka kaffe tex i samband med järnintag, det hämmar kroppens förmåga att ta upp järnet.

Kommer fortsätta med Blutsaften, även min BM rekommenderar den. Den må vara dyr, men jag mår bra av den och dessutom är den så himla god!

Du kan köpa Blutsaft här

13 år

Betyg 1 av 5
Har andvänt produkten i 0 dagar

jag klarar inte järntabletter för min mage!

jag gick från 135 till 120 men grejjade dock ej tabletter

blutsaft innehåller dock enligt min läkare bara samma mängd järn som 2 st järntabletter i hela flaskan!

 

jag åt spenat, blodpudding, broccoli och messmör (som också får fart på magen) istället gick upp till 129 på 3 veckor igen!

 

blutsaft e inge bra om man vill få upp järnet, kör på järnrik mat och massa C-vitamin som hjälper kroppen att ta upp järnet

undvik mjölkprodukter, te och kaffe som hämmar det

 

det är mitt tipps

Du kan köpa Blutsaft här

13 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 2 dagar

Jag började dricka blutsaft igår efter jag varit hos barnmorskan. Mitt värde var på 149 i vecka 8 nu i vecka 30 var det på 119. och jag mår dåligt av järntabletter och min mage strular riktigt mycket när jag tar dom. 
Dock måste jag få upp mitt järnvärde så blir järntabletter emellanåt ändå men  en hutt om dagen blir det för min del ;-)

 

Eftersmaken är inte helt god men tro mig det finns så mycket värre saker jag har behövt dricka. 

Du kan köpa Blutsaft här

13 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 30 dagar

Skonsam och bra, men smakar fruktansvärt!!

Du kan köpa Blutsaft här

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.