Produktrecensioner

Pognae bärsele

Betyg 4 av 5
4.00 av 1 recensioner
Tillverkare: Pognae
Kategori: Babyprodukter
Visad 8527 gånger

1 Recensioner

13 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 14 dagar

Jag har testat bärselen Pognae till mina tre barn i åldrarna 1 månad, 19 månader och 3,5 år.

I allmänhet så kan man säga att selen är väldigt enkel att använda. Bara att ta på sig, på mage eller rygg beroende på vart man vill ha barnet. Inga krångliga spännen och med säkerhetsöglor till varje spänne.

Selen har ett spädbarnsinlägg som gör den säker att använda till spädbarnet. Inlägget är enkelt att ta på barnet, och sen sätter man bara barnet med det i selen. Det enda man får tänka på är att se till då att barnet kommer ner ordentligt i selen så blir det en trygg och mysig plats att sitta i.

Vår son som är 18 månder har testat att sitta i selen både på mage (när han var sjuk och bara ville mysa, då jag behövde laga mat till exempel) och på rygg. Han väger 11,5 kilo och det är inga problem att bära honom i selen som är riktigt bekväm.

Vår äldsta dotter väger lite drygt 15 kilo och är en meter över havet och även hon trivdes med att sitta i selen på ryggen. En extra insats i selen som man enkelt sätter fast ger stöd för henne som är lite längre i ryggen. Det kommer vi nog även att använda till sonen som börjar vara ganska lång.

Det är inga problem att bära treåringen, även om man förmodligen inte kommer att behöva göra det särskilt ofta. Men just nu när hon inte längre får åka vagn eftersom småsyskonen rar sen platsen så är det faktiskt suveränt då hon inte orkar gå riktigt hur långt som helst. Skönt att avlasta med sele då man måste bära på rygg.

Tyvärr har det varit lite för kallt ännu för att testa selen ute, aktivt i natur och stall, som vi brukar använda den, men jag såg att det finns en gosig åkpåse att köpa till selen för den som är ute mycket.

Fördelarna med Pognaes bärsele är att den är så användarvänlig, väldigt lättanvänd. Den känns säker och välgjord, den har en vädringslucka för barnet då det är varmt och det bästa av allt: den går att använda på både mage och rygg och så pass långt upp i ålder/vikt.

Den enda nackdelen är väl att barnet inte kan sitta framåtvänt på magen, vilket inte gör mig personligen så mycket då jag har upplevt att mina barn fått lite för lite stöd för backen då de suttit så i vår gamla sele. Men det finns ju barn som trivs bättre med att sitta framåtvänt också.

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.