Produktrecensioner

Tako Jumper X

Betyg 4,71 av 5
4.71 av 7 recensioner
Tillverkare: Tako
Kategori: Barnvagnar
Visad 16901 gånger

7 Recensioner

9 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 6 månader

DEFINITIVT HÖGSTA betyg från mig!! Bara av att leka med tanken om att kanske byta vagn får mig att vilja skrika NEEEJ! Med andra ord så kommer det aldrig ske :) JAG ÄLSKAR DENNA VAGN! Super Lätt att köra i snö och terräng, bra storlek på alla hjulen, blir lagom liten när man fäller ihop den, alla hjul går att ta av med ett litet klick och sätts tillbaka lika lätt :) Finns så mycket mer att säga om vagnen men för att göra det kort: Helt perfekt vagn!

10 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 0 dagar

jag älskar vagnen jättemycket kan vara rekomdera den 

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 3 månader

Vi har kört omkring med denna vagn i 3 månader nu :) Är verkligen nöjd och har inte hittat några nackdelar med den. Lätt att köra och lagomt med utrymme. Dämpningen gör den nog också mer behaglig att ligga i för barnet, det känner man tydligt av när man kör.

Är super nöjd! Jag betalade 4000kr inkl liggdel, vilket pris!

11 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 1 år

Är väldigt nöjd med vagnen. Enda nackdelen är att det är så litet mellanrum mellan ligg/sittdel och varukorgen så att det är svårt att ha grejer där. I övrigt finns det inte något att klaga på.

Bra pris för en komplett vagn!

Annlie
5 Annlie

11 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 6 månader

Jag har nu använt den här vagnen i snart 6 månader och jag är mycket nöjd med den. Den är super lätt att köra och är liten. Med liggdelen är den ganska stor när man fäller ihop den men med sittdelen går den in i våran bil som är en sedan. den är inte helt felfri men det beror på hur petig man är. Jag kan rekomendera den till andra då den faktiskt inte kosta så mycket runt 6000kr och den finns i alla möjliga färger.

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 0 dagar

jag har köpte den i grå/röd får hem den i början av nästa vecka... längtar :) hoppas den e så bra som alla säger...

13 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 6 månader

Har haft denna vagn i 6 månader nu. Underbar att köra med. Väldigt lätt navigerad!

Har Stora luftdäck där fram som man kan låsa vide behov. Storleken på framhjulen gör att det är super enkelt att köra vagnen i både terräng och snö.

 

Vagnen är köpt hos http://pyretosnackan.se/
 Billig komplett barnvagn med allt som behövs. För 5000 kr fick jag Ligg och sittdel. Babyskydd. Extra feste så att man kan festa babyskyddet i chassit. Myggnät, regnskydd, skötväska, Fotsäck till både sittdelen och babyskyddet. En mer komplett barnvagn får man leta efter!

Pyret o snäckan är mycket trevliga och snabba på att svara via mailkontakt. Går alltid bra att boka tid med dom för att provköra deras barnvagnar. Dessutom har de öppnat en butik i Malmö med större utbud än vad som anonseras på hemsida.

Leveranstiden skulle vara mellan 4-6 veckor. Jag fick min barnvagn 5 veckor efter beställning. Så jag är mycket nöjd!!!

 

Högsta betyg från mig!

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.