Produktrecensioner

Sniglar Skötbord

Betyg 4,2 av 5
4.20 av 5 recensioner
Tillverkare: IKEA
Kategori: Babyprodukter
Visad 6157 gånger

5 Recensioner

Babsy
6 Babsy

9 år

Betyg 3 av 5
Har andvänt produkten i 2 år

Bra pris, men måste säga att stabiliteten varit sådär. När vår son var runt 1år och började röra sig ordentligt på skötbordet så började de vingla allt mer för varje gång.

12 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 2 månader

Jag har ju inte fått min lilla än, men använder det till förvaring än så länge. Den rymmer väldigt mycket på det undre planet, och jag får verkligen inte ner katterna från det övre. ;P Det går att göra väldigt personligt med bara lite färg, vi har målat det vitt. Vi har dessutom satt krokar längs ena långsidan så man kan hänga saker där. Jag tycker dock inte det är så stabilt som jag hoppats på, och som MissT skriver i sin recension så är maxvikt ett klart minus trots att jag inte tänker byta blöja så länge.

Alcatr
2 Alcatr

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 2 år

Alldeles utmärkt produkt - och billig! Målade det trärena vitt och fick ett fräscht skötbord som fortfarande funkar till en kille på två år och tre månader och kommer definitivt att använda det till nummer två som är på g. :-) Jättebra med förvaringsytan undertill - rymmer handdukar, blöjor, pyjamasar mm

MissT
3 MissT

12 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 2 dagar

Jag är gravid v16 men har redan börjat att fixa inför bebis. Vill inte ha tråkiga och vanliga ting utan mer färgstarka. Fick Sniglar av en kompis, som redan har använt den för två av hennes barn. Funderat ut vilka färger jag ska ha i barnrummet. Vi kom fram till brun, svart och orange. Sniglars skötbord inte kan användas mer än till en viss vikt så har jag satt dit en extra bräda som stöd. Sniglar är bra, för man kan göra den så personlig man vill, men det där med maxvikt är ett stort minus. 

13 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 2 månader

Jag köpte det här skötbordet på IKEA för 249kr, perfekt pris. Än så länge har inte bebisen kommit men den fyller en perfekt funktion att hålla toapapper, tvålar och olika badrumsprodukter i badrummet. Älskar att den har två "våningar" med kanter upp på sidorna så inga saker ramlar ner. Lätt monterad är den också, jag gjorde de helt själv utan en enda svordom. De är bra gjort av att ha monterat en IKEA möbel :P haha. Den har iaf varit till stor nytta och funkar att använda till annat än just skötbord vilket gör de så bra. Man kan använde den både under graviditeten och efter barnet slutat använda blöjor. Tycker väldigt mkt om att de inte ser ut som ett skötbord utan bara en vanlig förvarings möbel. Rekommenderad!

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.