Produktrecensioner

Bärsele mini

Betyg 5 av 5
5.00 av 1 recensioner
Tillverkare: BabyBjörn
Kategori: Babyprodukter
Visad 1164 gånger

1 Recensioner

admin
7 admin

5 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 7 dagar

Det nyaste tillskottet till Babybjörns produktserie men bärselar riktar sig mot det lite yngre klientelet och kan användas även med nyfödda bebisar. När vi packar upp bärselen slås vi av två saker - den är snygg (om en bärsele nu kan vara snygg) och tyget i bärselen känns mjukt och följsamt, inte alls som de bärselar vi är vana vid sedan tidigare. Tyget kallas för 3D jersey och enligt företaget så ska en fördel med meshdesginen vara att den är sval och släpper igenom fukt, något som så vitt vi kan bedöma verkar stämma bra med verkligheten.

Att ta på sig bärselen är enkelt. Vi känner igen de flesta greppen och spännena från Babybjörns övriga modeller, så vi blev snabb bekväma med att ta av och på. Bärkomforten var det inget fel på, det mjuka tyget gör den väldigt bekväm även efter en stunds användning.

Bebisen kan sitta vänd mot dig eller ifrån dig, och vår testperson Hilda, 3 månader, trivdes för det mesta bra i bärselen, och sittpositionen med lätt krökt rygg kändes naturlig och oansträngd. Vi provade inte framåtvänd position eftersom detta inte rekommenderas för bebisar under fem månaders ålder.

Som vanligt med Babybjörns produkter så andas material och tillverkning kvalitet, och vi var aldrig det minsta orolig för funktion och säkerhet.

Vi kan därför med varmt rekommendera Bärsele Mini om du har en nyfödd eller mycket liten bebbe därhemma, och om du vill vinna lite rörlighet och frihet utan att behöva bära i famnen hela tiden.

 

Du kan köpa Bärsele mini här

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.