Produktrecensioner

Ekologiska puréer med grönsaker och frukt

Betyg 2,75 av 5
2.75 av 4 recensioner
Tillverkare: Ellas Kitchen
Kategori: Babyprodukter
Visad 6283 gånger

4 Recensioner

10 år

Betyg 2 av 5
Har andvänt produkten i 2 dagar

Köper squeezefrukt ibland för det är smidigt om vi ska ut med tåg eller liknande. Men skulle aldrig få för mig att köpa mat på squeezpåse :-P onödigt dyrt och föredrar himmalagat :-)

10 år

Betyg 1 av 5
Har andvänt produkten i 1 dagar

Onödigt dyrt sätt att köpa gammal frukt på när man kan köpa färsk frukt billigt och mosa själv.

10 år

Betyg 3 av 5
Har andvänt produkten i 2 år

Dessa med frukt har varit mycket uppskattade mellanmål \\\"på språng\\\" av mina döttrar. De slukar alltid allt på en gång! Dock så är de inte lika uppskattade av mig (som sköter tvätten) :-) ... Det är svårt att få barnen att förstå att de inte ska klämma förrens den är i munnen. Nästan alltid hamnar det första på tröjan påväg till munnen!! \\\"Flärpar\\\" eller någon sorts handtag på skulle göra att den var lika uppskattad av både mamma och barn... :-)
jvsm
5 jvsm

10 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 1 månader

Måste tipsa om Ellas Kitchens ekologiska puréer, både av frukt och grönsaker, finns från 4 månader i klämvänlig tub. Min son älskar dessa! Nyttiga, miljövänligt innehåll och goda i ett! (inga tillsatser alls) Ser fram emot att prova de mer matiga rätterna när min son blir åtta månader. Första provsmakningen blev en hel tub (120g) av morötter, ärtor och päron, han ville bara ha mer och mer. Vanligtvis när vi provar ny barnmat äter han ett par skedar och sedan får vi ställa burken i kylen i väntan på ny dag och nytt försök. Med Ellas kitchens puréer gick allt ned på en gång. Mätt och glad bebis. 

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.