Produktrecensioner

Libero BabySoft

Betyg 3,5 av 5
3.50 av 2 recensioner
Tillverkare: Libero
Kategori: Babyprodukter
Visad 6562 gånger

2 Recensioner

9 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 18 veckor

Som föregående skriver, nb 1 & 2 är toppen, nb 3 läker ibland för oss på natten då dottern sover hela nätter, testade comfort 3 i natt och den höll torrt. Sett att nb 3 inte blir blöt bakåt på natten men det blev comfort 3
jvsm
5 jvsm

10 år

Betyg 3 av 5
Har andvänt produkten i 4 månader

På många sätt och vis är detta en suverän blöja! Allra bäst var storlek 1 och 2 som nyfödd, storlek 3 är inte lika bra;
När barnet blir lite större behöver blöjan kunna ta större mängder kiss, speciellt nattetid när bebis sover längre stunder. Sover bebisen på rygg kan den hålla ganska mycket kiss men sover bebisen på sidan läcker denna blöja efter en stund eftersom kisset då fylls upp på framsidan under tejpen, och sedan läcker det ut vid naveln. Inget problem om man kan byta var tredje timme men när bebisen sover längre vill man inte väcka honom bara för att blöjan börjar bli full. Det är tyvärr ett måste med Libero BabySoft 3. 
Nästa dåliga är den sk resåren. Den finns på framsidan (under tejp/kardborrband) men är het usel i ryggen. Om bebisen lägger av en rejäl bajshög i lösare form och befinner sig sittande eller liggande på rygg (vilket ju är så bebisen är oftast - på rygg) läcker bajset ut i ryggen! Inte så kul för förälder och bebis att få av överfull blöja och nedbajsad body sedan. Har man en helknäppt body funkar det väl men har man en som ska träs över huvudet är snart hela bebisen full med bajs... Så, jag kan rekommendera Libero BabySoft till de allra minsta (vi hade 0 % läckage då) men till större bebisar kan jag _inte_ rekommendera denna blöjmodell. 

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.