Produktrecensioner

Kronan Duo S

Betyg 5 av 5
5.00 av 1 recensioner
Tillverkare: Kronan barnvagnar
Kategori: Barnvagnar
Visad 4094 gånger

1 Recensioner

Tebbo
7 Tebbo

10 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 3 månader

Otroligt lättkörd vagn med svängbara framhjul. Luftdäcken gör den lättkörd i både terräng som på vägar och kullersten, går otroligt mjukt. Dock har vi inte kört den i snö men då framhjulen är låsbara så ska det inte vara ett problem.

Liggdelen är väldigt rymlig och med det uppfällbara ryggstödet så kan man använda den längre när man har barn som gärna sätter sig upp tidigt. Det finns även sele till liggdelen som man kan sätta fast vid behov. Det är även en väldigt bra solkeps som gör att det väldigt sällan kommer in sol eller vind och stör barnet när det sover. Det finns även praktiska fickor inuti som man kan ha t.ex myggnät, nappar, nycklar el snutte till barnet i, väldigt praktiskt! När man sedan ska bära in liggdelen så kan man ta ut två stabila handtag och helt enkelt bära liggdelen i en hand, en nackdel där är dock att man måste fälla ner sufletten en bit.

Sittdelen har vi ännu inte provat, men den verkar stabil och bra när vi tittat på den.

Själva vagnchassit är lätt att vilka ihop och varukorgen är kanonbra då den tar mkt höga vikter (försäljaren ställde sig i den när vi var och titta på den). Längst fram på vagnen finns två praktiska handtag som gör det lättare när man ska bära vagnen in i bussar t.ex. De är även bra att lyfta vagnen i när man ska lasta in den i bilen.

Till vagnen följer det även med en pump.

Det är en prisvärd vagn som har uppfyllt våra krav och den är otroligt skön och lätt att köra.

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.