Produktrecensioner

emmaljunga citycross

Betyg 4 av 5
4.00 av 1 recensioner
Tillverkare: Emmaljunga
Kategori: Barnvagnar
Visad 2523 gånger

1 Recensioner

hsara
2 hsara

11 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 3 veckor

vi valde att köpa en emmaljunga citycross med sittdel och en hårdlift till vår son. då vi har en hund som ska rastas varje dag behöver vi en vagn som är lätt att köra även på grusvägar och vägar som kanske inte är helt nyplogade. hunden måste rastas även om plogbilen inte har varit ute än.

vi föll då för emmaljunga citycross då den är en stabil barnvagn och har ett gott rykte. de fasta hjulen gör att den blir stabil på osäkert underlag och jag känner mig trygg när jag är ute och går. hårdliften som är mycket enkel att lyfta ur har vi använt mer flitigt då den är superb att använda när pojken sover. den är mycket enkel att flytta omkring på inomhus. prisen för detta var ca 7500 och det känns helt okej då vagnen även har ett bra andrahandsvärde och den är slitstark vad jagv har sett av andra som också har dessa vagnen. de är väldigt frächa efter 2-3 år då man kanske byter vagn.

det enda negativa jag kan komma på är att de relativt platta hjulen gör att varje sten på vägen gör så att vagnen guppar, så fjädringen kunde ha vart lite bättre men det kanske den blir med tiden. 

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.