Produktrecensioner

Babynest

Betyg 5 av 5
5.00 av 2 recensioner
Tillverkare: egen tillverkad
Kategori: Babyprodukter
Visad 3283 gånger

2 Recensioner

Babsy
6 Babsy

9 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 5 månader

Älskar vårt babynest! Den var dyr som s*tan men vi använde den hela tiden. I början var det en trygghet om han sov mellan oss i sängen, så rullade vi inte på honom. När han blev äldre var det en säkerhet att han inte skulle rulla ur soffan eller den platsen han sov på. Nu väntar vi bebis nummer 2 och har nyligen plockat fram den och hoppas att den kommer fungera lika bra igen!

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 7 månader

Min bästis sydde ett baby nest till mig eller snarare till min son. Hon hittade mönstret på nätet.  Men måste lägga in ett gott ord för babynest dom är underbara att ha. somnade den lille i nestet så kunde man lätt flytta med sig honom vidare till ett annat rum eller dit man var. Hade en babysitter som man kunde lägga ner ryggen på och där på la vi sonen i babynesten och då behövde man inte oroa sig för att han rullade iväg om man vände ryggen till 2sek. samma sak man kunde lägga honom i soffan brevid sig utan ångest. Vi har även hund och katt och vi lärde dom att om nestet låg någonstans fick man absolut inte ligga på den så när han hade den i sängen så rörde inte djuren honom fungerade jätte bra.  

Vi använde den tills han var ca 7 månade och då tog han sig fortfarande inte ur den men nåstan så då la vi undan det Men kommer värkligen att använda den till lillebror med.

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.