42593 besök   inloggad för 11 år sedan

varginnan:s gästbok

Hej. Jag bor i tidaholm (3mil utanför skövde) o min mamma o resten av min släkt bor uppe i sthlm. Bor fortfarande ihop med antons pappa. Flytten sker om 4 veckor till skövde. Angående vårdnaden tänkte jag kolla på det när faderskapspapprena

devil_in_red 13 år sedan Svara här Svara i devil_in_reds gästbok

wish4achild

det händer ingenting...! jag hade lite ont i ryggen igår, och vi hade sex igår kväll igen, men det resulterade bara i svaga "menssmärtor". Jag klarar inte av att vänta längre snart! Men det finns ju inte så mycket mer att göra än att vänta. nu känns verkligen dagarna superlånga!

wish4achild 13 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

Sztina

Hejsan tjejen! Jag ringde in men skulle ringa igen om jag fick mer ont. Har haft ont sen vecka 20 tror jag. Fruktandvärt ont i ryggslutet i lite mensvärk. :/

Sztina 13 år sedan Svara här Svara i Sztinas gästbok

Sztina

Detta hände ju inatt.lite efter 12 inatt.jag blöder ju inte nu.. Vi kanske hade lite för mkt sex bara.. Så nån hinna sprack typ.. Lite ont i ryggen o lite öm men annars bra.bebi har sparkat också :) ?

Sztina 13 år sedan Svara här Svara i Sztinas gästbok

wish4achild

hej!

vi testade en gång i går kväll och en gång i morse. Ska testa igen... Har inga värkar, men däremot sammandragningar. Magen är hård och spänd. Jag tänkte göra lite aktivt hushållsarbete, ta promenad, och testa bl.a. färdknappen i eftermiddag/ikväll.

Vilken vecka är du i? Kram!

wish4achild 13 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

wish4achild

hej!

allt står stilla... Jag dricker färska hallonblad från trädgården, så jag vet inte om det hjälper. Det smakar inte så mycket så jag blandar med pepparmynta. :P Det är gott! :)

Jag är trött på att vänta, men är ju bara v 37+2, så får väl hålla m g till tåls ett tag till. Min man kom nyss hem och han är ledig imorgon och på lördag så jag tänkte testa färdknappen ikväll, imorgon och lördag. Får se hur många gånger vi orkar och om det ger resultat. Han är lite trött på det nu, hehe! trodde inte att HAN kunde tröttna...! Vi får HOPPAS och hålla tummarna att det funkar nu. eller tror du att det är för tidigt?

wish4achild 13 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

Sztina

Tack så mycket! Det hoppas jag med! Kram !

Sztina 13 år sedan Svara här Svara i Sztinas gästbok

wish4achild

ojdå, man ska alltså dricka så mycket? Jag ska börja dricka mer då:) Vi får testa färdknappen på fredag/lödag då, min man jobbar så mycket nu. Vad tycker/tror du om ricinolja?

Hur mår du i din graviditet nu då? :)

wish4achild 13 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

Keviic

Både jag och sambon trodde på en liten bebis denna gången , men det är på g! Tappen är väl utplånad (enligt dom på BB i Örnsköldsvik) men ska försöka fixa en extra koll, för de verkar vara experter på att ge dubbla budskap överallt!

Men snart så är det dags! Vilket känns bra! Vilket som inte känns bra är att åka fram och tillbaka som ett paket till BB... :(  Ena dagen så är grejer i full gång, dagen efter så stannar allt upp, precis som sist, vilket gör en less!

Fint namn på bebis! Jag är rätt nöjd med mina val och att sambon gått med på det! Det är inte ofta det händer!

Kram

Keviic 13 år sedan Svara här Svara i Keviics gästbok

wish4achild

Hej!

Jag provade hallonbladste, "hinnsvepning" och vi hade sex (visserligen bara en gång) men det orsakade bara "menssmärta". hur tidigt kan man testa färdknappen då? Jag går in i vecka 37+0 imorgon, är det för tidigt att testa? (jag får så ont i magen när vi har sex att jag inte vet om jag orkar göra färdknappen för många gånger. :P)

bra kämpat med sju barn! Jag vill också ha många barn men min man vill bara ha tre. Det blir nog inte fler än så. Jag hoppas din graviditet går bra!

Kram!

wish4achild 13 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

ana-s

Hej!

Inte riktigt säkert ännu. jag var hos BM, och hon trodde mellan v. 10-12, sen fick jag remiss till VUL också, så jag hoppas att jag snart kommer veta mer säkert!

ana-s 13 år sedan Svara här Svara i ana-ss gästbok

wish4achild

hej!

tack för ditt svar! Allt stannade upp i natt, och sen dess har jag bara känt lite grann, av och till, inte mycket alls. Jag vill få igång det på rktigt nu. Har du några tips?

7 barn! Det är bra jobbat! ;)

wish4achild 13 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

Pernilla_109

Hej! Tack för tipsen om barnvagnar det uppskattas nu vet jag lite mer vad jag ska leta efter :)

Pernilla_109 13 år sedan Svara här Svara i Pernilla_109s gästbok

Hej! Undrar bara vart du fick tag på det där hemma testet, som visar om det är en pojke eller flicka? Skulle vara väldigt roligt att få testa :) Vänliga hälsningar!

Blackdove 13 år sedan Svara här Svara i Blackdoves gästbok

Ujsan

Tack för dagboks kommentaren :)

Jag har heller aldrig haft graviditetsdiabetes så jag var oxå nervös över att jag skulle ha det, men det gick ju bra som sagt. Hoppas det går bra för dig också :)

Ujsan 13 år sedan Svara här Svara i Ujsans gästbok

Kanskedet

Tack för dagbokskommentaren:)

Jag har en son som är ett år så det är inte så länge sen jag var gravid senast:p Har nog haft känningar i magen (=växtvärk) redan innan jag fick plusset men det kommer och går:) Mådde illa hela graviditeten fårn vecka 6-7 med sonen... Ser inte fram emot det:p Sparkar kände jag först närmare vecka 20 efterosm jag hade moderkakan i framvägg:p

Kanskedet 13 år sedan Svara här Svara i Kanskedets gästbok

sarah_1982

fortfarande hemma men har tätare sammandragning...

sarah_1982 13 år sedan Svara här Svara i sarah_1982s gästbok

sarah_1982

ja BB väskan e packad barnvakten nästan fixad. ja vi har löst alt och ska försöka igen. till och med varit så modiga att vi flyttar ihop igen fast till ett helt nytt boende, för att börja om från scratsch vill säga ... hoppas verklgen de e dags nu...

sarah_1982 13 år sedan Svara här Svara i sarah_1982s gästbok

forsta barnet

hej! tack så mycket för namnen :) Japp jag hör av mig till dig. Om det hade varit en flicka skulle hon hetat tindra

 

forsta barnet 13 år sedan Svara här Svara i forsta barnets gästbok

Sztina

Men hon är jätte glad över bebisen. Hon pratar & är väldigt glad över det.. :) Vilket är bra:) Men sätter jag mig bredvid han i soffan & lutar mig mot han så gör hon nästan likadant , eller så lägger hon sig & börjar tjurar om att han ska klia henne osv... Jag blir fruktansvärt ledsen, som tur är så bor vi bara en gata ifrån mina föräldrar så jag brukar gå hem dit. Men han undrar ju varför det inte "duger" att vara hemma med dom 2 ? Ehmn ? varför ska jag sitta & ta skit från en sån bortskämd unge när jag är höggravid & blir ledsen av precis allt ? :S Förstår inte.. :( Och han förstår typ inte mig.. han kan ryta ifrån men kommer sen med svansen mellan benen & säger till oss båda att han vill att det ska vara så bra som möjligt så att alla trivs.. "om du får det" blir du nöjd då?... Förstår du? :S

Sztina 13 år sedan Svara här Svara i Sztinas gästbok