42586 besök   inloggad för 11 år sedan

varginnan:s gästbok

Sztina

Min sambos dotter är 9 år. Jag vet inte vad som hänt mellan oss. Vi var som systrar , eller som mamma & dotter. Men sen skrev hon elaka lappar till mig. "Jag vet vad du håller på med... "Du ska låta min pappa vara" osv.. Hon har ju alltid haft han för sig själv & sen kommer jag in.... Jag sa till henne det första jag gjorde: Jag ska inte ta din pappa ifrån dig , Jag älskar honom.

Hon blir jätte tjurig/arg/gnällig om jag säger nej. Och är det ett nej så är det. Men han ger sig..han orkar inte tjaffsa... (han har ett hemskt temperament) Tänk dig en trotsig uppkäfti* tonåring, så är hon.  

Jag orkar inte med sånt nu när jag är gravid. Jag blir så himla ledsen.. Jag går på nålar varje gång hon är här.. :/ 

Tack för ditt svar. Kram

Sztina 13 år sedan Svara här Svara i Sztinas gästbok

Sandriz

Hej, tack för att du stöttar och kommenterar! Än har inget hänt! Så lär inte bli den 23:e iallafall om den inte skulle komma i raketfart vill säga! :)

Sandriz 13 år sedan Svara här Svara i Sandrizs gästbok

Sztina

Värkarna kommer & går ,en del är starka en del känns lixom bara av... Mår illa & är lite yr..+ att jag är öm mellan bene*. Jag antar att det bara är "önske"tänkande att det är dax.  =/ Har käns lite små sparkar & nu väntar jg på att pojkvännen ska komma hemiaf så att jag känner mig lite trygg.

Allt bra med dig ? (:

Sztina 13 år sedan Svara här Svara i Sztinas gästbok

Sandraa87

Hej. Japp jag åkte in kl 21 till förlossningen, då hade jag gått hemma i ca 22 timmar med värkar. Va öppen 4 cm när jag kom in. Han kom ut 03:04 i lördags :)

Sandraa87 13 år sedan Svara här Svara i Sandraa87s gästbok

Frida1986

Så tänkte jag så jag gick in på deras hemsida och kollade men det är bara inskickning son gäller :(

Frida1986 13 år sedan Svara här Svara i Frida1986s gästbok

Tiger09

hei. jo ja har alltid haft nått kg för mycket jag är 184 cm och vid inskrivningen v 8 vägde jag 95kg. har mått jätte bra under hela graviditeten, ha inte ändat på mina mat och motions vanor det minsta, har alltid ätigt hälsosamt, har också hund så de blir ca 3 timmar promenad per dag. vid vecka 24 hade jag gått ner 14 kg men nu i vecka 28+6 så har jag gått upp 4 kg så är ännu på -10 kg. min bm sa bara att det är jätte bra för det betyder att bebin i början har levt på det jag har överlopps, och det jag nu går upp i vikt är faktiskt bara det som moderkaka+fostervatten+ bebin väger, hon sade också stt ja skas se det positivt att min vikt efter förlåssningen kommer att vara mindre än vid inskrivningen :) samma sak var det med min mamma hon vägde 84 kg vid inskrivningen när hon väntade mig, när hon kom hem från förlåssningen så vägde hon 72 kg. istället är in mage ändå jätte stor, men det varierar ju från person till person.

Tiger09 13 år sedan Svara här Svara i Tiger09s gästbok

Ixie93

Hej! Ja här går allt galant, än så länge;) Har haft rediga förvärkar men är bättre nu =) Nu väntar jag bara på de riktigt värkarna! haha ;) Två dagar kvar till bf nu... så får se när skrutt vill ut!:)  Bara h*n inte väntar för länge... =)

Tack, jag har sån tur att mina föräldrar finns vid min sida och hjälper mig:)
Mamma är den som kommer vara med på förlossningen, och jag tror att hon är mer nervös än mig!! Och ändå har hon fött 6 barn haha:)

Kram!

Ixie93 13 år sedan Svara här Svara i Ixie93s gästbok

anna019

Hej!

vad kul med en dagbokskommentar :)

Var nog lite otydlig i mitt skrivande. Min mens är sen, skulle ha kommit i tisdags förra veckan men inte ett spår av den. Gjorde ett gravtest i onsdags som visade neg. Sen dess har jag inte testat något mer har inga symptom heller så det är nog bara en oregelbunden mens. (tog ut min p-stav den 2:a mars och haft mens 1 gång efter det). Beställde ägglossningstest (hoppas de kommer idag) tänkte testa nu så man får lite mer exakt koll.
 

Pergotime? Ägglossningsstimulerande eller vad säger man?  Vad roligt att du lyckats bli gravid :) Grattis! Det står v 22 på din sida.. Vad kul! =)

Tack!.. Hoppas verkligen att något ägg lossnar snart :)

anna019 13 år sedan Svara här Svara i anna019s gästbok

love-child

Jodå, annars e allt bara bra här. Man har väl sina upp å ner dagar, helt klart, men för det mesta knallar det på. Börjat känna av foglossning nu. Med mina andra tre har jag fått det redan i vecka 16-17 men nu har det kommit ganska sent. Å inte e jag väl ledsen för det ;) Hat precis gått in i vecka 21 nu. Man blir ju lite tryggare för varje dag som går. Hade ju sån ångest i början. Livrädd för att jag skulle få missfall. Men det berodde nog mycket på att syrran å en väninna gick bort bara en månad innan jag fatta att jag va gravid. Blev nog lite för mycket på en å samma gång.  

Hur går allt för dig då? Hoppas att du har haft en härlig påsk. Vilket väder :)

Kram

love-child 13 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

love-child

Hej på dig. Kom på hur man lägger till som vän. Man går in på personens sida å sedan "om mig" där va en knapp där det stod lägg till som vän. Hoppas det gick bra. :) Ha det så bra. Kram

love-child 13 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

_Lilla My_

Så illamåendet har inte gått över än för din del, stackare. Hoppas verkligen att det ger sig snart för dig!

Måste vara härligt att känna sparkarna :). Själv väntar jag spänt på att känna något :). 

Jag ska på UL på torsdag. Magen känns inte lika stor längre och jag känner mig inte gravid, får för mig att det hänt något. Men jag har läst att många upplevt samma sak och att det inte varit någon fara. Så mitt förnuft säger till mig att jag bara ska ta det lugnt tills UL helt enkelt :). Såg att ni väntade en pojke, grattis!Själv är jag jättenyfiken...blir lika glad vilket som, men jag kan knappt bärga mig tills jag vet! :)

Barnmorskan som jag träffade för några veckor sedan beräknade mig till den 23/9. Men eftersom mina cykler varit längre visar uträkningar på nätet 29/9. Räknar med att de säkert kommer att justera datumet några ggr.

Det blir nog KS, det blir nog tillräckligt bra för min del :). Var blir det för din del?

Kram :)

_Lilla My_ 13 år sedan Svara här Svara i _Lilla My_s gästbok

love-child

Tack för dina stöttande ord. Verkar som att du har haft det kämpigt med. Kollade på din "sida" å försökte lägga till dig som vän men fick inte till det :P   Hoppas att det gick bra. Även om jag nu inte kunde lägga till dig. Såg att du är i v 19+6. Då e du beräknad till den 10 sep eller? Lite lustigt isåfall. Jag e beräknad på samma dag. :) Lite kul. Fast jag vet ju inte fall det stämmer. Du kan ju ha blivit flyttad åt något håll å glömt å ändra. Dom har lyckats flytta mig tre gg. Först va det 11 sen 14 å nu sisst 10 sep. Å hon sa att jag kommer att förbli där. Ha ha.

I alla fall. Underbart att det va en liten bebis i magen å inte en tumör. Grattis. Många kramar. :)

love-child 13 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

Thessbaby

Tack :D! Jaaa och mer kommer! Haha nej tonåringar är inte alltid så roliga ;p. Men den tiden går över också ^^. vad roligt :D !! När är han beräknad?

Thessbaby 13 år sedan Svara här Svara i Thessbabys gästbok

Frida1986

Inte jag utan pyret i magen som blev arg..sov ju som bästa när hon började böka runt

Frida1986 13 år sedan Svara här Svara i Frida1986s gästbok

_Lilla My_

Tack för omtanken! :) Allt går bra här! Har äntligen fått lite mage ;). Min familj och mina vänner stöttar och är så glada för min skull, det känns härligt :). Hur går det för dig?

_Lilla My_ 13 år sedan Svara här Svara i _Lilla My_s gästbok

Frida1986

Jag kände mig inte okej på julafton så jag tog et test på morgonen den25/12 har inte så stor koll på min menscykel men den brukade komma runt den 25-27e varje månad.. Nej jag är inte så nervös, gjorde ett vul i (enligt min bm och min räkning) v13+2 & då mätte bebben v13+6

Frida1986 13 år sedan Svara här Svara i Frida1986s gästbok

varginnan

scrolling="no"></iframe><iframe src="http://www.blimamma.se/widgets/gravid.php?d=1314914400" width="250" marginwidth="0" height="260" marginheight="0" frameborder="0"  

varginnan 13 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

Frida1986

Oj det kommer jag inte ihåg, tror det var från någon annan babysida

Frida1986 13 år sedan Svara här Svara i Frida1986s gästbok

Kickeluring

Hej. Det var en hemsida jag var inne på. Ska leta upp den när jag kommer hem :-)

Kickeluring 13 år sedan Svara här Svara i Kickelurings gästbok