23476 besök   inloggad för 10 år sedan

love-child:s gästbok

gokris

Tack för gratulationen! ♥

gokris 11 år sedan Svara här Svara i gokriss gästbok

gokris

Tack för gratulationen! ♥

gokris 11 år sedan Svara här Svara i gokriss gästbok

Qarin

Min tjej är också tio månader! :) Oj ska du ha en till redan, det va snabbt jobbat! ;) Men det är ju så underbart med barn, blir nog några till här med så småningom! :)

Qarin 11 år sedan Svara här Svara i Qarins gästbok

Soetnos

Wow, du har fullt upp alltså? Får du lugn och ro nångång? Vet hur mycket bara ett barn kan kräva :p Jag fyller (25) på fredag.. :p bor i Södertälje men letar lägenhet i Kungsängen där mina vänner bor och familj., min man Micke kommer från Södertälje .. Han har en son sen innan (Adam) som är tre år och hur busig som helst,.. Jag är inte riktigt bonusbmamma men jag är hans Joanna :) skönt med stor familj ? Tycket det kan bli så ensamt att prata med en bebis hela dagarna .. Adam bor nämligen i Helsingborg med sin mamma! Riktig knölig relation till mamma också.. Hon bryr sig inte om Adam får vs med oss eller inte.. Ush. Du skulle ha hört hur hon tycker att hon gjort tillräckligt för Adam för att hon födde ju faktist honom.. Macka till middag och glass till lunch. Gå och lägga sig halv tio för hon vill ha sällskap osv.. Förlåt att jag gnäller, men trodde inte en mamma kunde vara så ego !

Soetnos 11 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Hej! Hur mår du? :) tänkte försöka hitta lite trevliga tjejjor här att prata med och du verkar snäll ;) haha.. Hur många barn har du? :)

Soetnos 11 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

madde70

Hejsan!Vad roligt att det är en till som väntar det femte barnet:)Du får oxå säkert ofta höra..Oj,tror du inte att det blir jobbigt med fem barn,hur skall ni få plats?osv.Men barn är ju livet, fast själva graviditeten är en riktigt pina tycker jag:).

Kram på dig och lycka till!!

madde70 11 år sedan Svara här Svara i madde70s gästbok

Leolah

hej! Jag har visst inte varit inloggad på evigheter eftersom jag först nu såg ditt meddelande i min gästbok.... som du hade skrivit för 78 dagar sen.....!!!! Förlåt! Jo jag fick min lilla trots allt :) Lova är snart två år! Jag måste gå tillbaka och läsa i din dagbok hur det gick/går för dig!

Leolah 11 år sedan Svara här Svara i Leolahs gästbok

varginnan

halloj igen ,,,måste bara prata av mig lite till:-) Har du läst om hon Juliet på denna sidan? jag har följt henne ett tag nu och hon kan ju inte ha alla hästar hemma så att säga! säg inte att jag har sagt det:-)

hon skriver att hon väntar sexlingar för bebisarna eller liven som hon skriver har sagt det! hon har inte skrivit in sig på mvc ännu och heller inte gjort något ultra för att få det bekräfftat och hon skriver flummigt som tusan ,,,lite roligt att följa henne å se vad det egentligen blir av det hela:-)

hon har tydligen 2 barn sedan innan,,,,,hihii

så nu ska du få ha en trevlig kväll//Ellis

varginnan 11 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

varginnan

god dag på er! jodå,det är skönt att vara hemma:-) borta trevligt men hemma bäst!!

Jo mitt ex lämnade mig för att enligt honom så skulle jag ta tag i mitt liv, göra nått åt vikten m.m ,men nu i efterhand har jag fått veta att han hoppades att jag skulle plocka tillbaka honom när jag gjort min förändring,,jag har ju som sagt gått mner 43 kg sedan i december -11.

men det vill ju inte jag, + att jag har träffat en ny ju ,,,men som sagt det gick ju lite i fortaste laget att bli gravid med honom, vet ju inte om jag tycker att han är mannen i mitt liv, men att göra abort e ju absolut inget val ,kan jag vara ensamstående 7 barnsmorsa kan jag ju även klara av 8 barn:-) men vi får se hur det blir på den fronten, han är fortfarande med ,men vi har ju somsagt bekymmer då jag bor i nynäshamn och han bor i enköping, han vägrar sälja sitt hus där och jag får inte flytta dit av advokaterna ju,,,,

husförsäljningen tor jag inte funkar och vi måste nog ha nya visningar ,de som är intresserade har inte satt in bud...mäklaren går på semester,folk går ju på semester ,så jag vet inte.....

Vilket vackert namn du har ,var stolt!!! Det roliga är att jag älskar Liljor, så jag har haft på namnförslag ,jag har lilja intatuerat:-)

själv heter jag Ellinor och kallas för Ellis

hoppas att ni hadde en härlig midsommar, själv var vi nere vid hembyggdegården och dansade smågrodorna, åt jordgubbar och faktiskt så mådde jag rätt bra i går:-)

vet du vem som finns i magen? har ni namnförslag?

Ha det så himla bra!

varginnan 11 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

FridaJT88

oj då har du fullt hus alltså härligt jue =)

hhihih

jag mår riktigt dåligt jag me, men men hoppas det går över snart menär ju helt slut av att må illa och bara sova hela tiden..

jag är 23 och är 10+0 (11) då antar jag enligt folkligräkning ;) hihi

jag vill nog veta vad det är vet inte varför bara har en känsla av att jagfaktiskt vill veta men vi får väl se när det väl kommer till kritan då kanske ag inte vill, pojken min vill veta men vi får se som sagt.. =)

ska du ta reda på vad som väntar dig? eller är det roligt att gå nyfiken? om du vet..??

jag hoppas att vi får må bättre snart då =) mat funkar inte alls just nu för mig jag har oxå gått ner lite i vikt men jag e på g tillbaka BM tycker dock att jagväger lite lite menmen det tar sig nog jag har aldrig vägt över 45 i hela mitt liv men nu så hahah nu väger jag 47.. =P så vi får la se vart jagslutar i min viktkurva , men får ju tänka på bebisens bästa, går ju att träna bort allt sen igen , älskar att träna så det blir nog inga probem..

har du gått upp mkt med dina tidigare?

 

kramr

FridaJT88 11 år sedan Svara här Svara i FridaJT88s gästbok

embla

Hej =) ... ja han tvingade för han va panik, självklart förstå honom ju men nu han ångrar sig verkligen, han vil försökte en gång till och behållat :) efter abort då han hade mycket dåligt samvete och han fråg mig om förlova :D jag sa ja och jag mådde  bättre nu :) ... jag heter Embla =) ifrån Reykjavík ... jag flytta hit för jag vil ha nya liv =) jag har redan 2 barnen iafall :) hon är snart 4 år gammal, han har bli 2 år gammal :) det finns inget liv att bor i island med barnen, det e synd om barnen... barnen tvis bra här sverig :) 

embla 11 år sedan Svara här Svara i emblas gästbok

FridaJT88

tack så jätte mkt hihi

tatueringar e fint .. du ska se min andra sida dära har jag en koi över HELA sidan.. men har jag hela vänstra armen oxå =)

hihiii

ja den rycker nog snart.. tack för tipset =)

hur mår du såhäralångt i din grav =)??

 

FridaJT88 11 år sedan Svara här Svara i FridaJT88s gästbok

varginnan

Halloj igen!

Jag ångrar inte operationen ,men jag mår hemskt illa ,,,men jag vet inte om det e graviditetesillamående + dumping,,,,

lillkillen har fått 9 tänder ,,men han sover bra på natten men tyvärr alldeles för lite på dagarna så man hinner inte göra så mycket och definitivt inte vila!

Min man gick ju ifrån mig i november,,,så jag blev ensam med alla 7 barnen,,,i februari så träffade jag en ny karl,,,jag sa till honom att min sista pojken tog 1 ½ år att tillverka med hormoner och läkare,,,,men nu har jag gått ner 42 kg ju så det tog bara 2 månader,,,uppps!! :)

Så jag ligger mitt i en vårdnadstvist uppe i tingsrätten och är gravid med en yngre förmåga:)

Det e hans första barn så det e ju jättespännande!! Japp jag ska göra ett kubtest i slutet av juni och är det nått tok så får jag väl läsa på om det ,,då jag inte heller kan göra abort!!

Sen har jag fått tid för vanligt ultra i 9 augusti ,,spännande då jag vill ta reda på könet på bebisen,,,jag har ju 5 söner och två döttrar.

på måndag skulle jag behövt att klona mig då det e avslutningsfester för tre av barnen med brännboll och picknickkorgar och dyl ,så vi får se hur jag ska göra. Annars så slutar ju barnen i skolan på onsdag i nästa vecka.

Vi har vårat hus ute till försäljning så vi har visning i helgen,,,men ingen av barnen vill hjälpa mig att städa!! Vi vet inte var vi ska ta vägen, den nya killen har ett hus i Enköping ,men mitt ex godkänner inte att jag flyttar dit med alla barnen och här i nynäs finns det ingen stans att ta vägen. Min nya vill inte köpa nått närmre hit så njaa,,,,,,det blir en följetång!!

vi ska åka på findlandskryssning den 5 juli hela familjen ,,det ska bli kul!

Ha en himla fin helg och kram på dig!!

varginnan 11 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

varginnan

god dagens på dig!

Hur är det med er då? Har du hunnit börja gå upp i vikt ännu? jag gjorde ju en gastricbypas op i januari och har gått ner 40 kg sen dess och sen jag fick veta att jag blev gravid i v4+1 så har jag gått ner 2 kg till och är i dag i v 9+5 ,men det syns inte på mig ännu att jag är gravid eller nja kanske liiiiite ,men inget nån annan märker ,men jag är ju överviktig fortfarande:( man lngtar ju lite till att man ska se att det e bebismage och inte bara gammalt fett:)

Hur blev det med din mage,du brände ju den i slutet innan din prins kom?

Ha det så himla bra så länge!!

varginnan 11 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

sun69shine

Hej :) tack för din kommentar i dagboken :) såg att du har ett barn sen sept 11? Min som e född sept 10 :) hur mår du varit på inskrivning osv? Kram

sun69shine 11 år sedan Svara här Svara i sun69shines gästbok

varginnan

Halloj på dig gumman! Är allt väl med dig?

Jag var inne i går och gjorde ett tidigt ultraljud,,fick se att där tickar ett litet hjärta:) det var skönt,,,tyckte att min mage blivit större trots att jag inte är så långt gånget,fick ny beräknad förlossning den 5 januari-13, då blir ju min lilla knodd 1 år och 4 mån cirka när nästa kommer.

Hur har du tänkt att lösa det med vagn?HUr stor skillnad blir det på dina 2 senaste? jag var på babyland i förra veckan å kände å klämde både på sådana där de sitter brevid varandra och under varandra och framför varandra...skit svårt!! Men jag tror att jag har fallit på babyjoggers city select...så himla dyr bara ,blir att panta burkar:)

Hålla koll på blocket rent av kanske.....borde då kanske sälja den vagn man har,,kör ju emmaljunga duo nu.

Ha en bra kväll!! Kram på dig!

varginnan 11 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

varginnan

Halloj på dig gooing!!

Hur går det för er? Har tänkt en hel del på dig sen sist,,,gud vad glad jag blev när jag såg att du är här igen ...med ett nytt litet knytte i magen:)

jag är som sagt bara i vecka 4+4 så jag håller alla tummarna nu att det lilla får stanna!! Hur går det med blödningarna??

när är du beräknad till?

Vet du om det e flera sen" våran" tid som är här igen och väntar nytt?

kram på dig!!

varginnan 11 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

Miss Emma

Hej!

Tack igen för att du är så snäll o ställer upp :) men jag ber någon annan, tycker du ska fokusera på din lilla mage nu när det närmar sig med stormsteg :)

Stort Lycka till! o hoppas din lilla knodd tittar ut snart!

Kram

Miss Emma 12 år sedan Svara här Svara i Miss Emmas gästbok

Miss Emma

Hej!

Tack så mycket för att du erbjöd dej skicka grejerna!!

Kollade o det verkar inte finnas Apoteksgruppen i Borås heller :S närmsta var i Göteborg o Jönköping....

Men tack snälla att du erbjöd dej!! värmer i hjärtat ska du veta :)

Hoppas du o magen mår bra o att ni får en underbar helg!

Stor Kram

//Emma

Miss Emma 12 år sedan Svara här Svara i Miss Emmas gästbok

zemra

Tack, för tipset om lactal! Ska prova det, börjar bli så trött på det nu! Brukar få det någongång med jämna mellanrum men brukar alltid försvinna med receptfria medel, men inte denna gången......får vänta på mitt svar från gyn, ville skicka provet på odling för att behandla svampen med rätt tablett. Finns tydligen lite olika svamper?? 

Vad bra att det går framåt med städningen =)

Det är helt ok att du läser i min gästbok, annars hade jag inte fått tipset om lactal av dig!

Kram

 

zemra 12 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok