6645 besök   inloggad för 7 år sedan

liona:s gästbok

SK_Lopez

Tack för svar! Jag har också tagit piller förrut och med samma resultat fast fick ingen skrapning ändå. Hemskt! Min läkare sa att han hört många liknande skräck historier och tycker vården gör fel där många gånger. Fick alltså skrapning utan några problem! Hoppas också jag kommer blöda lite eftersom vi åker på semester. Även om jag inte kan bada så vill man kunna ligga i bikini utan att oroa sig. Jo, vi kanske försöker igen i maj har jag tänkt annars måste vi vänta rätt länge eftersom jag måste söka nytt jobb efter ledigheten.. Men vi får se :) Tack igen för svaret! Lycka till :-)

SK_Lopez 10 år sedan Svara här Svara i SK_Lopezs gästbok

jvsm

Förstår det, hoppas verkligen denna gravididet bli problemfri för dig! :-) jopp 12 veckor kvar, puh.

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

usch vad jobbigt, och extra jobbigt att behöva ligga kvar (jag hatar sjukhus, inför min skrapning hade jag sömnlös natt och migrän och fick be om värktabletter). :-/ Stackare. Jo bortsett från ena viruset efter det andra (kan man göra annat denna höst än snora och hosta??) så är det bra. Magen har iof inte växt ngt (alltså det syns inte - ligger djupt, lätt bakåtvinklad) men har inte blött på flera veckor och inga sammandragningar på ett tag. :-)
Jadu, det är inte så lätt det där... ångest får man ju. Gråta behöver man ju, och det kommer du göra mycket, i tid och otid. när känslorna kommer över dig. Sedan en dag slutar man, ser bara tillbaka med vemod och går vidare... Visst låter det kallt? Men det är sant... Nästa gång så tar det nog sig - och då får du begära extra kontroller redan tidigt - så du i bästa möjliga mån kan slippa gå igenom detta igen. KRAM!

jvsm 11 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

Läste att bebisen dött, så ledsen för din skull! Hoppas skrapningen går bra (för mig gick det jättesmidigt när jag gjorde det i mars; två timmar efter ingreppet var jag på väg hem och några timmar senare slutade jag blöda)
Stor kram till dig!

jvsm 11 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

love-child

Åh, tack. Ja jag hoppas att lillfisen vill titta ut snarast. Gärna i natt. Annars blir jag ju igångsatt den 22:a så det e ju inte heller så långt bort. Fast ska jag ha såhär ont så kan det ju lika gärna sätta igång på riktigt. Det e en liten Milo föresten. ;) Håll tummarna för att det e på g. 

love-child 11 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

love-child

Kunde dom inte ens ge dig några alternativ på vad som kunde vara fel? Fy så oproffsigt. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt detta måste vara. Å nu så ska du behöva gå i två veckor till utan att veta något. Tycker så synd om dig vännen. Har dom erbjudit dig å få prata med någon? Två veckor är lång tid. :(. Ni behöver ju allt stöd man kan få under den tiden. Nä, fy. Tycker att sjukvården har skött detta dåligt. Hoppas som sagt att det visar sig vara något ofarligt. Massor med styrkekramar till er.

love-child 11 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

jvsm

ah de tog nog fostervattensprov. kram! ja läkare är dåliga på att ge klara besked. :-/

jvsm 11 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

love-child

Hoppas att allt har gått bra för er. Misstänker att så inte är fallet då du inte varit här inne å skrivit något. :(  Men hoppet är det sista som lämnar en säger dom ju. Har inte kunnat sluta tänka på er. Hör gärna av dig om du orkar när du vet något mer. Skickar massor med styrkekramar till dig.

love-child 11 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

jvsm

Usch stackare. Men liten chans att allt blir bra ju, så jag håller tummarna idag! Hör av dig om du orkar efter ul/läkarbesök. Kram!

jvsm 11 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

Såg ditt inlägg om nacksvullnaden... Ville bara skicka en kram!!!! (förstår dig, känner precis som du - det enda jag vill är att få ett friskt barn )

jvsm 11 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

läskigt men förväntansfullt alltså. :-) Ah, ja efter 11+0 kan man oftast göra KUB, förutsatt att det lilla monstret därinne vänder rätt sida till... (min gjorde det inte, de fick bråka ganska länge. :-D) Nu börjar det kännas bättre, mindre blödningar osv, mest galet trött. Man behöver ju inte ha så mycket symptom - viktigast är ju bara att magen växer. :-) (på mornarna när jag ligger på rygg kan jag känna kulan därnere, weee, om några veckor kommer jag inte kunna knäppa jeansen! :-D) 

jvsm 11 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

Hej tjejen! Ville bara säga att det gick bra på KUB idag. :-) fick en sannolikhet på över 1:13000 och Krypet sov mest så hon fick banka lite på magen och jag fick hosta och ha mig för att Krypet skulle lägga sig så det gick bättre att mäta. :-) 
Hur mår du själv?

jvsm 11 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

Haha, ja på tisdag blir det första ul (gjort fyra vul innan) - då det är dags för KUB-test. Är mest nervös att jag ska få en infektion eller börja blöda mer så Krypet därinne dör, har ju förlorat ett par innan. :-)
Skönt att du inte varit så illamående! :-D Har inte heller varit det, mellan vecka 5 och 11 gick jag däremot ned 4kg, jätteskönt, men denna vecka har illamåendet kommit - och jag är 11+6 idag... :-P Blir till och ned åksjuk idag, känns ju ganska trist. :-) Har dock fått lite foglossning redan, troligen beror det på att jag inte fått röra mig, träna öht pga blödningarna. Inte anstränga bäcken, mage, rumpa öht , och då är det klart, muskler blir sunkiga fort när det växer i magen. :-)

jvsm 11 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

såg att du ska ha ungefär en vecka efter mig, hur går det för dig? Inga fler blödningar hoppas jag? :-)

jvsm 11 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok