1279 besök   inloggad för 15 år sedan

la_girli:s gästbok

Hej!

Alla kvinnor kan bli gravida (åtminstånde tills en utredning säger annat). Och det kan ta väldigt lång tid för P-spruta att gå ur kroppen, likväl som starka p-piller kan ta över ett år att gå ur kroppen. Du kan ha blivit gravid på din första ägglossning som nu kommit igång efter så lång tid. Och då borde ett gravtest visa possitivt senast 19 dagar efter samlag vid ägglossningtid. Om du inte är gravid, men har haft ägglossning så kommer mensen runt dag 14-20 efter ägglossning för att stöta ut det obefruktade ägget och påbörja en ny menstraktionscykel med ny ägglossning o.s.v. Lycka till.

six 15 år sedan Svara här Svara i sixs gästbok

Carrou

Jaaa, jag håller tummarna för dig, vänta några dagar och testa dig igen och bli inte för besviken om det visar negativt, kanske fortfarande är för tidigt eller så har det inte blivit någonting.. men då är det bara att ta nya tag, försök att fokusera på annat och inte bita in er i att bli gravida, även om jag vet att det är väldigt svårt.. lycka till med allt nu och hör av dig så jag vet hur det gick :) kram

Carrou 15 år sedan Svara här Svara i Carrous gästbok

Carrou

Jaaa, det kan man bli, ägglossningen kommer innan mensen.. och har läst om dom som inte haft mens på flera år och blivit gravida, så det behöver du inte oroa dig över :) Alla symptom du har låter ju som gravid symptom iaf.. det är bara vänta och se, även om det känns som en evighet innan man får veta.. lycka till iaf :)

Carrou 15 år sedan Svara här Svara i Carrous gästbok