19651 besök   inloggad för 12 år sedan

emelina1011:s gästbok

Eleena

okej. vad ska dom väga i den veckan normalt då?

Eleena 13 år sedan Svara här Svara i Eleenas gästbok

Eleena

Vad vägde din bebis ?

Eleena 13 år sedan Svara här Svara i Eleenas gästbok

cilla01

men nej, det var inte meningen!! sorry... men ring å kolla vad dom säger, kanske inte alls är farligt.. men jag kände inget så tidigt men alla grviditeter är ju olika..

cilla01 13 år sedan Svara här Svara i cilla01s gästbok

cattis87

Fisk från Östersjön, Vänern och Vättern ska man inte äta.. Eller ja, högst två-tre gånger pr år! Lax kommer sällan därifrån iaf... Så lax går superbra att äta, gärna flera dagar i veckan :) http://www.slv.se/upload/dokument/mat/kostrad/gravida_ammande/kostrad_gravida_broschyr.pdf

cattis87 13 år sedan Svara här Svara i cattis87s gästbok

cattis87

Hej! Det brukar stå på etiketten, nånstans på paketet ska det stå vart den är fiskad. Eftersom det är Ica`s gissar jag att den är norsk och då går det jättebra att äta den :)

cattis87 13 år sedan Svara här Svara i cattis87s gästbok

atarinak

Hej. SAmmandragningar ska inte göra ONT men de kan kännas en hel del och vara väldigt obehagliga....

atarinak 13 år sedan Svara här Svara i atarinaks gästbok

Eleena

jag är i vecka 33 :) hittar du på dagarna då ? :)  Kram

Eleena 13 år sedan Svara här Svara i Eleenas gästbok

Eleena

jodå helt okej :)  lite mensvärk bara :P men sånt man får ta :P ehhe vilken vecka är du i ? kraam

Eleena 13 år sedan Svara här Svara i Eleenas gästbok

stinalouise

Hej :) va roligt att vi är beräknad på samma dag:) Med mig är det bara bra, hur mår du själv? Bor i Ljusdal, hälsingland, själv? Kram

stinalouise 13 år sedan Svara här Svara i stinalouises gästbok

Eleena

hej hur är det med dig `? kram

Eleena 13 år sedan Svara här Svara i Eleenas gästbok

Beli88

tack för kommentaren i dagboken.. hoppas också det går bra nu :D

 

Beli88 13 år sedan Svara här Svara i Beli88s gästbok

Celina

Alltså, som med allt rörande en graviditet så är det ju individuellt hur mycket man känner och upplever av olika typer av smärtor. Förverkarna brukar för det mesta kännas av från vecka 30, men det finns inga regler i en graviditet för när man ska känna vad. Förra graviditeten kände jag inga förvärkar alls.

Det som du upplever som smärta när du ligger på sidan, eller ska resa dig från sidan, känner jag igen från förra gången. Det gjorde skitont, och enda sättet jag kunde undvika det var att lägga en kudde under magen när jag låg ner (sov alltid på sidan...). Då var det för att musklerna i och runt magen sträcktes ut så mycket i den ställningen, och det blev som krampaktigt när jag reste mig upp.

Fråga barnmorskan om du är orolig, eller om det gör så ont att du blir orolig på riktigt. Det mesta är dock "normalt".

Celina 13 år sedan Svara här Svara i Celinas gästbok

Kid

Tack :) och du, jag läste att du har problem med nästäppa. Jag har oxå haft det riktigt mkt så jag vet hur hemskt det är. Men snälla snälla börja inte med nässpray. Det gjorde jag och jag ångrar det så mkt. Det förstörde i princip min näsa så jag kan fortfarande bara andas med ena näsborren. Och såndär renässans saltlösning är bara bluff. Funkar inte alls. Testa att andas in ånga istället. Det funkade litegrann för mig. Typ varma bad eller att lägga fuktiga handdukar på elementen. Hoppas verkligen verkligen att det går över snart för det är skitjobbigt. Men som sagt, håll dig borta från sprayen. Det känns bra en stund men sen blir det bara värre. Lycka till. Kram

Kid 13 år sedan Svara här Svara i Kids gästbok

Kid

Javisst. Jag tycker att veckorna bara har rullat på. Iofs så har jag jobbat ganska mkt så det kan ju bero på det. :P
Alicia är jättefint. Vi har oxå bara ett namn som båda gillar och det är Olivia så vi har typ bestämt det.

Kid 13 år sedan Svara här Svara i Kids gästbok

Kid

Japp. Hade BF i tisdags. Jag har ju värsta förvärkarna nu och slemproppen har gått så det är nog inte långt kvar :)
Oh det känns som att det var igår jag hade 100 dagar kvar. Jag och killen firade med finmiddag :P Tiden har gått jättefort efter det.
Har du nåt namn reserverat då? :)

Kid 13 år sedan Svara här Svara i Kids gästbok

Kid

Min BM säger att hon rekomenderar alla att ta järn. Jag har haft låga värden så jag har fått ta två om dagen. Men nu när jag ligger runt 130 så tycker hon ändå jag ska fortsätta med en om dagen. Jag blir trött och hängig när jag inte tar nåt så jag antar att det är bra. Dessutom är det jättebra för bebisen :)
Tack. Jag har haft jättestarka förverkar sen igår kväll så det har inte blivit mkt sovande. Hoppas verkligen att lillan vill komma ut snart. Pallar inte mer :P
Kram

Kid 13 år sedan Svara här Svara i Kids gästbok

jaha... ja men då borde de ju inte vara någon fara... ta upp de på nästa bm att du fortfarande är orolig.. din moderkaka kanske ligger i framvägg som min å de gör att du inte känner lika tydligt alla rörelser lycka till kram

tokie 13 år sedan Svara här Svara i tokies gästbok

Skanetos

Bra med någon som förstår lite. Fast ifs så tror jag alla känner igen det där! Jag har aldrig tränat något men när man bor på gård som jag gör så är det inte så kul när kroppen plötsligt inte fungerar alls längre. Kan inte göra något man tidigare gjorde hur lätt som helst. Och så sväller man upp och blir klumpig med. Jag har svällt ganska jämt över hela kroppen. Till och med ansiktet! Så känner knappt igen mej själv alls.. Jobbigt det där! :/ Kram =)

Skanetos 13 år sedan Svara här Svara i Skanetoss gästbok

Skanetos

Känns super skulle jag väll inte påstå, börjar bli ganska trött på det nu faktiskt.. Halsbränna, kissinödighet, förvärkar.. Och så är man stor och jag har blivit jätteklumpig med. Pinsamt! Ska bli skönt att bli sig själv sen, kunna känna sig snygg igen och kunna vara ute och gå utan att behöva leta efter nästa toa ständigt :P hehe!

Vi pratade lite om barn, jag och sambon. Att vi ville ha det om 1-2-3 år eller så. Så jag berättade för han att jag inte trodde (eller var bombsäker) på att det skulle bli svårt för mig att bli med barn, kanske kunde jag inte ens det. Har ju alltid varit väldigt slarvig med skydd och så och hade inte blivit ngt dittils. Så slutande med pillerna. Och så tog det 2 veckor innan jag blev med barn! Haha Blev såklart överlycklig! Jag kan bli med barn! Wow! Ändå något jag gått och oroat mig för länge. Och sambons första reaktion va ngt i stil med "va va det jag sa, bra krut i mina små simmare" Hahaha xD Va en riktig ego-boost för han iaf. 

Vf vill du ha barn nu? Ngn spec anledning till det? =) Kram 

Skanetos 13 år sedan Svara här Svara i Skanetoss gästbok

Sofi

Hej det var länge sedan jag var inne här, men jag hoppas allt går bra för er. Och att lilla bebisen mår bra

Sofi 13 år sedan Svara här Svara i Sofis gästbok