19298 besök   inloggad för 12 år sedan

emelina1011:s gästbok

Ringde och förklarade läget för förlossningen och hon va as dryg =( och menade på att om det var vattnet som gick så skulle jag märka det! För då forsar det... Och va inte förstående alls..=( Så hon sa åt mig att lägga en färgad handduk mellan benen och ringa igen om 2 timmar... Känns ju sådär... Men nu får vi se hur det går! Hoppas att det är vattnet =)

Sawah 12 år sedan Svara här Svara i Sawahs gästbok

Ma2010

Ok ja jag förstår dig! Va skönt!! Det gäller bara att njuta av dom bra stunderna. Efter förlossningen kommer man väl tänka tillbaka på graviditeten som en piss i mississippi hehe ;-)

Ma2010 12 år sedan Svara här Svara i Ma2010s gästbok

Ma2010

Hej! Hoppas att hon vänder sig! Men jag har 13 v kvar så där e gott om tid tror jag =) Men jag tror det kan ändra sig från dag till dag. Minns när jag va på ultraljud i v 18, då låg hon med huvudet ner och benen upp! :) Ja :) Var bor du nån stans? Har haft en underbar graviditet faktiskt. Tills nu.. Foglossning och ryggont. :( Men har gått ner i timmar på jobb så det e  ganska skönt :) Hur har du sj haft det?

Ma2010 12 år sedan Svara här Svara i Ma2010s gästbok

keeya

 Jag tyckte det var svårt att säga exakt hur hon låg för några veckor sedan för jag fick sparkar lite här och där. Vissa barn fixerar sig aldrig så du behöver inte oroa dig. Kommer att gå bra. Kram

keeya 12 år sedan Svara här Svara i keeyas gästbok

keeya

 Ja hon ligger rätt, har alltid haft huvudet neråt. Nu är hon inte fixerad men ruckbar. Jag tycker det gör ondast när hon använder min vänstra äggstock som sin boxningskudde. Och när jag ligger på sidan kan det göra ont när hon sparkar långt åt sidan... De små liven... :)

keeya 12 år sedan Svara här Svara i keeyas gästbok

hejsan , såg att du skrivit på mitt inlägg.

Det va ingen abort utan missfall :/ dom vet inte varför men den utvecklades så himla fort och min kropp hann inte med. dom tyckte att dom såg tendenser till att det skulle bli en kille så vi litade på det.

lilltjejen_92 12 år sedan Svara här Svara i lilltjejen_92s gästbok

nettanangel

Hej, min lilla kille kom i v. 34+2, vägde 2440 g och var 45,5 cm lång. Det var inga komplikationer varken  under graviditeten, under eller efter förlossningen. Jag var på kurs hos min barnmorska och sa till henne efteråt att jag hade lite slemmiga rosa flytningar och lite mer sammandragningar än vanligt.. Hon ringde upp mig till förlossningen och där gjordes ultraljud och gynundersökning ctg-kurva, jag var öppen 1 cm! Fick ligga över på BB, och dagen efter när jag sa att jag hade lite mer sammandragningar, och frågade hur värkar kändes;svarade sköterskan att det jag hade var ingenting jämfört med förlossningsvärkar.. 3 timmar senare, var jag öppen 8 cm, och ytterligare ca 4 timmar senare kom han.. :) Han mår jätte bra, förutom att han inte kan/vill äta själv, så vi bor på neonatalavdelningen i ett familjerum..

nettanangel 12 år sedan Svara här Svara i nettanangels gästbok

miiika

jag tycker du ska åka in och kolla de så livmodertappen inte e påvärkad eller bebisen... allt bra annars?

miiika 12 år sedan Svara här Svara i miiikas gästbok

miiika

jag tycker du ska åka in och kolla de så livmodertappen inte e påvärkad eller bebisen... allt bra annars?

miiika 12 år sedan Svara här Svara i miiikas gästbok

reistad

Jag bor i Trelleborg och du bor i Ystad va? Ja det hade varit skoj, vi kanske tom kan fika en dag? Nice med lite bebisprat med någon som är intresserad och förstår :) Själv ska jag föda på Ystad BB ju, eftersom inte trelleborg har eget BB.

reistad 12 år sedan Svara här Svara i reistads gästbok

reistad

haha, ja sidan är lite konstig ibland..den typ hoppar. Men nu är det rätt :)

reistad 12 år sedan Svara här Svara i reistads gästbok

jassi

Rösta på min bild!!

(den me randig tröja)

http://www.blimamma.se/galleri?vote=4918&comp=5

TACK!

jasminasalem 12 år sedan Svara här Svara i jasminasalems gästbok

Myzaaan

http://www.blimamma.se/galleri?comp=5

 

RÖSTA på min bild! :D voré jätte snällt! :) (den första!)

Myzaaan 12 år sedan Svara här Svara i Myzaaans gästbok

Emiiizz

Hej.. Tack för svaret i min dagbok.. Är det bäst och göra ett 3D i vecka 27? Läste att man kan göra det från vecka 25... Gjorde ni det i Sthlm? Hade bra...

Emiiizz 12 år sedan Svara här Svara i Emiiizzs gästbok

Kornelia

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =)

Kornelia 12 år sedan Svara här Svara i Kornelias gästbok

Miss Emma

*haha* jaa jag är ju inte den enda som har detta problem så jag ska försöka o inte gnälla så mycket :P ska gå på Apoteket idag o kolla vad dom har...

Hur mår du då??

Kram

Miss Emma 12 år sedan Svara här Svara i Miss Emmas gästbok

Beli88

Det kan man verkligen säga att det vart en tuff start för oss alla, men nu mår vi bra och kan äntligen leva normalt tills nästa operation.. =(

Beli88 12 år sedan Svara här Svara i Beli88s gästbok

Lycka7

Ville bara säga att jag skrivit ett svar på ditt inlägg i min gästbok.  Jag lyckades dock skriva inlägget i min egen dagbok istället för här hos dig:-)

Lycka7 12 år sedan Svara här Svara i Lycka7s gästbok

Eleena

okej. men du kanske har gått längre då

Eleena 12 år sedan Svara här Svara i Eleenas gästbok