11626 besök   inloggad för 7 år sedan

elhamebadi:s gästbok

jessie81

Hej.

Ville bara kolla hur det har gått med dig. Hoppas att du mår bättre. Kram

jessie81 11 år sedan Svara här Svara i jessie81s gästbok

zemra

Din stackare!

Du har verkligen fått vara med om mycket under början av din graviditet! Förstår att det inte är lätt att slappna av under alla de omständigheterna, du borde ju verkligen få njuta! Tror också att blödningarna kan komma från tvillingen, ge inte upp hoppet! Din baby finns därinne!

Många Styrke kramar, vännen <3

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

baby87

Heejsan!

Vad skönt att min berättelse fick dig att må lite bättre!!

Jaa jag hoppas verkligen, hoppas det går vägen för dig också. :)
Ja men det tkr jag verkligen, vi kan höras, får gärna berätta hur det går för dig :)

Kraam!

baby87 11 år sedan Svara här Svara i baby87s gästbok

zemra

Hej, vännen!

Har inte varit inne ett tag, varit så trött efter jobb. Läste ditt dagboks inlägg, är så glad för din skull! Jag hoppas du kan få njuta av din graviditet nu, det är du värd =)

Min sambo kommer från Albanien och flyttade hit till mig efter att vi båda jobbat tillsammans i Grekland <3 vi brukar åka och hälsa på hans föräldrar varje sommar i Albanien. En hemsk värme är det därnere men jag älskar att vara där =)

Har snart ÄL, så det är bara att kämpa vidare!

Många Kramar till dig <3

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

elhamebadi

Jaså har sambon och svärföräldrarna utlänsk härkomst? :) Själv är jag från Iran!

Ja jag förtår dig gällande det där med pressen. Jag håller tummarna för er :) Att du orkar hålla modet uppe efter all denna tid är beundranssvärt!

Här har oron ökat mer än säppt. Tyvärr. Igår kom det mer färskt blod och jag tycker att symptomen har mer eller mindre försvunnit. Tur är det väl att jag ska på VUL imorgon så jag kan får det svart på vitt.

Annars rullar livet på i vanlig ordning och bortsett från detta (som upptar mina tankar mest hela tiden) så har jag ett bra liv och är lycklg. Mörka stunder som dessa får man försöka påminna sig själv om det. :)

Kram!

elhamebadi 11 år sedan Svara här Svara i elhamebadis gästbok

zemra

Hej, kära du =)

Det är bra med mig, trots att jag inget + har fått...försöker verkligen släppa hoppet helt och hållet, så kanske det kommer av sig själv en dag. Skönt att slippa pressen lite också. Väntar på en kallelse för magnetröntgen då min läkare vill hitta ett svar till varför jag inte lyckats bli gravid. Hon säger att hon är bekymrad över att jag inte lyckats på mina ivf-försök då jag borde gjort det. Så vi får se!

Annars har jag fullt upp här, svärföräldrarna är på besök och ska stanna i Sverige i 3 månader, så vi har det jättemysigt här =)

Hur går det med din fina mage? Börjar oron släppa lite =)

Många Kramar <3 <3

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

zemra

Hoppas det löser sig med svampen, är ju inte så kul om du ska ut och vandra att ha den.....min verkar som tur är, hålla sig borta nu!

Min kropp har samma symptom som hela tiden, ömma bröst, molvärk och trötthet, lite halsbränna.....men gjorde ett test imorse som var negativt.....men ingen mens heller.....ska vänta en vecka och se vad som händer, annars testar jag igen!

Ha en skön helg, vännen =)

Många Kramar

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

zemra

Lilla vännen! Allt är säkert jättebra i din mage med dina små babysar! Du ska ju tänka positivt under din graviditet och njuta av den =) Förstår att du är orolig, är helt naturligt, Men jag känner på mig att du klarar detta!

När är ditt nästa VUL?

Många Många Kramar <3 <3 <3

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

anneli_g

klart ja stöttar dig :) men klart det vore enklare utan flytningar men vem har sagt att livet alltid ska va lätt? ;) finns ju de som inte märker att de är gravida förrän i slutet för att de har precis som vanlig mens och det kan också va helt normalt :) ja tror egentligen inte du har nåt att oroa dig för ;) men grattis till att det är två små gullungar! :D

anneli_g 11 år sedan Svara här Svara i anneli_gs gästbok

Mam83

Hej! Vi måste stötta varandra här på sidan för alla bär på sin egen lilla oro för olika saker. Själv går jag och är orolig för mitt VUL på torsdag och att jag ännu en gång ska få tråkiga nyheter. Som jag skrev innan så hoppas jag av hela mitt hjärta att det går bra för dig och dina två små i magen! Kram

Mam83 11 år sedan Svara här Svara i Mam83s gästbok

zemra

Ska ha Bim fredag nästa vecka eller fredag veckan efter...den hoppar ju tyvärr en vecka ibland, antagligen för att man stressar så mycket psykiskt...... så det är ju långt till dess och antagligen kommer mensen säkert, men brukar inte känna av så mycket symptom innan mensen och inte så tidigt heller.....

Ja, kroppen är verkligen konstig =)

Kram på dig!

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

Miss Emma

Va spännade med VUL!!! du måste ju berätta sen hur det gick!

Vilken dag var det?

Miss Emma 11 år sedan Svara här Svara i Miss Emmas gästbok

Miss Emma

*haha* sötnos! jaa lukter kan vara riktigt obehagliga ibland, själv står jag inte ut när min kille käkat lök *urk*

Måste vända bort ansiktet lite diskret.

Har oxå haft MA, förra hösten -det värsta jag varit med om! hade "hellre" velat ha ett MF för då vet man iaf vad som är på gång!

Nu gick jag där i godan ro o troddde allt var bra, kom på ett tidigt UL och inget hjärtljud *usch usch* var sååå nervös innan Ul:et nu, fick göra ett tidigt...

Första jag frågade var om det fanns ett hjärta.... och det fanns det ju :) men jag blev flyttad från 13+3 till 8+6 -lite surt, trodde ju jag var förbi krisperioden, men men...

Fast nu har ju dagarna gått o jag är inne i vecka 11, spännande! men jag kommer nog vara otroligt nervös inför nästa UL!

Illamåendet har blivit mycket bättre! Tagit Postafen  o nu har jag inte kräkts på 3 dagar -men då blir jag lite nervös, varför mår jag inte illa??

*haha* ja man är ju lite knäpp! alltid är det nånting :) annars känner jag inte så mycket, tuttarna ömmar o växer men annars går det bra :)

Just nu är det mest pengar o jobb jag tänker på, är arbetslös o gruvar mig inför allt som behövs köpas.... men jag söker jobb o hoppas få nånting så jag iaf får upp mammapenningen lite, annars blir det jobbigt!

Hade en intervju förra veckan, men illamåendet segrade. Kräktes två gånger på vägen dit o även när jag kom fram -svettig o med sminket över halva ansiktet var det bara att vända hem igen....

Hoppas dock att jag får en ny chans där, men tror inte det.... på fredag har jag dock en träff om jobb som ledsagare, bara typ 20 h/månaden men iaf en fot in i företaget :)

Miss Emma 11 år sedan Svara här Svara i Miss Emmas gästbok

Miss Emma

Skönt!

För oss var det som att vi hade fastnat i en negativ cirkel.

Han var sur o tyst, vilket ledde till att jag blev sur o trött... o så höll det på!

Men efter vi satte oss o verkligen pratade istället för att bråka, så har vi nu båda två försökt fokusera på positiva saker o varandra istället.

*peppar peppar* att vi nu lyckas hålla positiviteten uppe!

Jag tror på er!! :)

Hur mår du annars? hur långt gången är du?

Miss Emma 11 år sedan Svara här Svara i Miss Emmas gästbok

Miss Emma

Det är jag säker på att det gör :)

Tror att en graviditet påverkar männen också, men det finns inga namn på det som dom känner, dom är säkert lika förvirrade o omtumlade som oss :)

Iaf dom män som är engagerade o det verkar ju din man vara :)

Har ni varit tillsammans länge?

Kramar

Miss Emma 11 år sedan Svara här Svara i Miss Emmas gästbok

zemra

Hej!

Skönt att höra att det gick så bra för dig! Så slipper du kanske oroa dig när du ska iväg!

Var hos gynekologen och fick salva och ett vagitorium för svampen, hon ville inte behandla det med tabletter föränn hon skickat det på odling....så nu får jag avvakta och vänta på det beskedet..... Tack för tipset om olivoljan, har fått det av en annan tjej här också så har faktiskt provat det men svampen vill inte riktigt ge med sig denna gången.....

Känner mig så trött idag efter jobbet, får nog lägga mig tidigt ikväll....

Ta hand om dig, så hörs vi!

Kram

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

zemra

Hej, vännen!

Jag mår bra, man har sina upp och ner dagar men jsut nu är det bra =) har fått en jobbig svampinfektion, ska till gyn imorgon....

Hur gick det för dig idag? Allt bra med dig och magen hoppas jag!

Många Kramar

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

love-child

Att du tycker att rökning å annat är fel under en graviditet kan jag acceptera. Det anser även jag egentligen, men ibland så finns det kanske en anledning till att man gör som man gör. Däremot så tycker jag att det är ohyffsat å otroligt omoget att säga att jag inte förtjänar att ha barn. Det e inte friskt att tänka så. Mina barn e friska å sunda å älskar mig. Du kan ju lika gärna säga att dom inte vore välkommna för att jag e jag? Hade det inte varit för mig så hade dom ju faktiskt inte funnits. Trotts att jag har rökt någon cigarett då å då. Nä. Tycker inte att rökning e ok under graviditeten, jag har mått dåligt många gånger å skäms (som sig bör) Men trotts allt så tycker jag faktiskt att jag förtjänar mina barn, å dom mig. 

Tycker att det är jätte tråkigt att det inte går så lätt för dig nu. Du förtjänar säkert att få en liten knodd. Det finns med all säkerher en massa kärlek inne i dig. Du får försöka hålla modet uppe. Kanske har du fel å din lilla/lille mår hur ba som helst i din mage. Jag håller tummarna oavsett hur du känner för mig.  Lycka till

love-child 11 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

zemra

Hej!

Din stackare som känner så! Du borde höra av dig till din BM och göra en extra undersökning om du är så orolig! Det är ju meningen att du ska må bra och njuta av din graviditet, visst får man vara orolig också men oron ska ju inte ta över hela känslan....

Förstår att du är extra orolig med tanke på vad du varit med om innan men  det är ju inte heller bra för magen om du är så ledsen hela tiden. Som du själv skrev hade du ju inga små rosa färgade flytningar idag så du har säkert inget att oroa dig för!

Hör nu av dig till din BM för extra kontroll så du kan slappna av! Du har säkert bara fått ett sprucket blodkärl och det är ingen fara. Tros säkert att allt är bra!

Berätta hur det går för dig, jag finns här om du vill prata!

Många Kramar

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

Princessjess

Det började med rosa flytningar som blev mörkare å mörkre.. Aldrig blodrött.. Mer bruna flytningar en vecka å så fick jag JÄTTE ONT I MAGEN. Då var det kört tyvärr.. Men det behöver ju inte alls bli så för dig. Jag ringde flera ggr å dom sa hela tiden att det var helt normalt att blöda lite så länge man inte hade ont.. Men innan mitt onda kom försvann grav symtomen å jag tog ett nytt test som visade svagare än det jag tog innan.. Då fattade jag ju vad som höll på att hända.. Sen fick jag ju ont.. Hoppas att din bebis mår bra därinne

Princessjess 11 år sedan Svara här Svara i Princessjesss gästbok