21218 besök   inloggad för 3 år sedan

ana-s
ana-s
Ålder: 21-25
Stad: Vänersborg

första barnet
Vänner
baby87 mayan FruNetz varginnan malinse maliiin mamma-maria JYdgren Kashmir89

Senaste besökarna
UngTjej93 jolenelarsson mamma-maria Tjeje123 Liljaabc Linniie90 Cilea Littleone Sweetness

Hej alla blivande mammor!

Jag väntar mitt första barn tilsammans med min sambo, det är så himla roligt och spännande! Hoppas verkligen att allt går bra och att det lilla hjärtat tickar på i magen!

Skriv gärna några rader till mig om du vill! :)

 

<img src="http://www.blimamma.se/tickers/?picture=4450" width="80" height="80" style="margin-right:5px" /><img src="http://www.blimamma.se/tic

 

 

Så fick jag veta att jag är gravid:

Då jag inte haft mens på 8 månader pga. sjukdom innan jag blev gravid, så trodde jag att det var mensen som var på väg tillbaka när brösten började ömma och jag fick lite molande "mensvärk". Efter att ha gått några veckor och inget hände drömde jag en natt att jag och min sambo hade fått en liten dotter. Dagen därpå tog jag ett gravtest som blev positivt direkt. Tog två till sen för att vara på säkra sidan!

Det bästa med att vara gravid:

Barnet som växer i min mage förstås! Älskar att känna sparkarna och tanken på att min och min sambos Kärlek har skapat h*n! Det har även gett mig en mer positiv kroppsbild

Det sämsta med att vara gravid:

Ryggont, svullna fötter, trötthet och andfåddhet. men det är värt det!

Mina föräldrar och vänner reagerade:

min mamma blev så glad att hon inte kunde få fram ett ord, grät bara glädjetårar i flera minuter :) Sambons föräldrar reagerade inte lika positivt, men tror de börjar vänja sig vid tanken!

Så reagerade min partner:

Chockad! Det var jag också eftersom jag, rent medicinsk, inte borde ha kunnat bli gravid! Mycket blandade känslor, men graviditeten var ändå välkommen. Nu längtar vi båda två så oerhört mycket efter vårt lilla hjärta!

 

NU ÄR HAN HÄR! <3 <3 <3