10458 besök   inloggad för 10 år sedan

Sara.:s gästbok

zemra

Hej :-)

Tack för ditt inlägg i min dagbok! Vi har faktiskt gjort 6 provrörsförsök och de fyra sista försöken  sattes två befruktade ägg in. Alla gångerna har de befruktade äggen varit av högsta kvalitet men utan resultat. Min kropp har vänts in och ut av alla undersökningar och ingrepp under narkos, men det finns inget fel, jag ser jättefin ut överallt och borde få barn utan problem. Läkarna står hamdfallna till varför vi inte har lyckats för vi borde ha lyckats med de fina resultaten vi har på allt, ägg, spermier osv.

Nu har jag börjat med Borago, som tydligen ska hjälpa ägget att fästa bättre i livmodern, men har provat så många saker som ska göra chansen lite bättre så vi får se, men det kanske kan hjälpa att ta dem fram till hösten när vi tänker göra 3 nya provrörsbefruktningar, sen får ödet bestämma.....men jag kommer aldrig ge upp, så länge med kropp orkar!

Oj, vad långt det blev! Hoppas att ni har det bra, Kramar <3

zemra 10 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

SaganSomBlevSann

Hej hej! Det dök upp en liknande fråga om semester med en åttamånaders, det kom in en del bra svar! Se bland frågorna; "tips! Ska resa med min då 8 mån. Bebis" heter den. Ha det gött!

SaganSomBlevSann 10 år sedan Svara här Svara i SaganSomBlevSanns gästbok

Maria90

Hej! Vad snäll du är! Tack så mycket! :-) själv då är du gravid?

Maria90 10 år sedan Svara här Svara i Maria90s gästbok

Tea

Men hej! Jag har inte vart här så mkt sen pojkarna kom =) Vad coolt, vad drömde du då? Är allt bra med dig??

Tea 10 år sedan Svara här Svara i Teas gästbok

jvsm

Tack rara du för din kommentar i min db. :-)

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

saraarkbark

Hej! Vi har det bara bra. Mors dag hær i Norge idag ju :D Fick du något fint? Nejdå, absolut inte :) Blir glad att du tænkte på mig! :) Usch då :/ Tråkigt att høra!! Håller du på att sluta amma eller har slutat? Då ær det tyvær vanligt att man tappar hår pga hormonførændringarna som uppstår då.. Tappar du hår så du får som kala flæckar som syns i hårbotten? Eller har det lostnat ett hårstrå dær och ett dær så håret blivit tunnare? Det ær vældigt svårt før mig att sæga nær jag inte ser håret, men om man ser vart du tappat hår rekomenderar jag att du inte færgar håret mørkt, då blir kontrasten mot hårbotten synlig eftersom huden ær ljus. En annan sak man kan gøra ær att ha både ljusa och mørka slingor, men det dær kan sækert din frisør avgøra! Samma det med om du ska klippa upp det, men isåfall tror jag inte du ska klippa upp det mycket, utan bara lite længst ner och førsøka få det ser fylligare ut..

Har du funderat på hårførlængning?

Kan du inte skicka ett kort på håret så blir det lættare att sæga! Eller har du redan varit hos frissan?

Kram :)

saraarkbark 10 år sedan Svara här Svara i saraarkbarks gästbok

jenta

Hej. ja dentinox va de enda som hjälpte sonen. om man tar för mycket kan dom få lite magknip. så ta lite på fingertoppen o stryk på där barnet e på väg o få tänder så ska de gå bra=)

jenta 10 år sedan Svara här Svara i jentas gästbok

jassi

Hej :) tack för ditt svar! Har inte hört om de innan så får väl pröva. Fick 3 stygn på insidan me min första så de va väl inte jätte farligt men ändå :) lillebror kommer 15 april så den roliga biten kvar :/ själv?

jassi 10 år sedan Svara här Svara i jassis gästbok

jassi

Förberedelseolja ska de stå :)

jassi 10 år sedan Svara här Svara i jassis gästbok

jassi

Hej! Vad är förberedelserna?

jassi 10 år sedan Svara här Svara i jassis gästbok

zemra

Tack, för din fina kommentar <3

Ta hand om er, Kraaam

zemra 10 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

MinBaby

hej =) tack för de fina kommentaren i min dagbok! jo alltså jag fick någon dille på att börja baka när jag var gravid och det har hålligt i sig :P så har bakat en del! skall försöka lägga upp en blogg där jag kommer samla alla mina tårtor =)

MinBaby 10 år sedan Svara här Svara i MinBabys gästbok

jagheterlisa

Haha jag ringde aldrig till ägaren. Tvekade. De kommer nog mer annonser. Vill inte köpa något förens efter vecka 30. Och helst vill jag ha en beige. Kommer det fler tillfällen så är det nog mer rätt då känns det som! Men det är klart man vill ha en bra och stabil barnvagn :) vill också ha mer barn så jag måste ha en bra och med massa tillbehör :) lägenheten var jätte ful och hade mega stora fönster. Så det får bli en annan eller om jag ens flyttar. Har vant mig så mkt i denna jag har nu så jag tror det är värt alla trappor :) plus bra träning haha.

jagheterlisa 10 år sedan Svara här Svara i jagheterlisas gästbok

jagheterlisa

Haha alltså. Jag satt och kollade som sjutton och jämförde med alla som hade liknande namn. Men ingen modell var lik den vagnen :/ och hittar den verkligen ingenstans då jag har gått igenom alla sidor jag fick upp. Konstigt. Jag vill gärna ha city cross. Har testat och var nöjd med den. Ska ringa till ägaren senare och kolla upp detta. Och även åka och kolla på den så snart som möjligt. :) vad kostade eran city cross?

jagheterlisa 10 år sedan Svara här Svara i jagheterlisas gästbok

Bumbi

Nejdå, det är inte för personligt isåfall hade jag aldrig skrivit ut det i dagboken. Så det är bara att fråga. Jag fick ett planerat kejsarsnitt förra gången då min dotter låg i säte så detta var min första vaginala förlossning.

Min dotters huvud pressades inte ihop i förlossningskanalen, du vet de där platorna som ska kunna röra sig för att förenkla utdrivningen? (Barnläkaren som undersökte henne sedan var förvånad över detta då det såg ut som ett sätesbarn). Dessutom kom hon ut med både händer och huvud samtidigt enligt BM. Och förlossningen gick väldigt snabbt när det väl tog fart. Så troligtvis var det därför som jag sprack så illa. Det är en ovanlig komplikation då det bara inträffar 3-4% av kvinnorna.

Ja, jag har nu 2 underbara töser här hemma <3

Bumbi 10 år sedan Svara här Svara i Bumbis gästbok

jagheterlisa

Hejsan! Ville bara säga tack för inlägget/kommentaren. Känns bra att det finns folk som tror på en! Ja jag hade inte riktigt tänkt på det själv det du skrev så nu blir det nog att stanna kvar, eller tills jag får syn på en på andra plan :) kram

jagheterlisa 10 år sedan Svara här Svara i jagheterlisas gästbok

Maria90

hehe ingen fara=P

Vi har varit utan skydd sen maj! Men som det står på min profil så hände det en sak i sammaveva! och min kurator är säker på att det inte hänt något eftersom jag mår så dåligt!=/ Men vi har fösökt på riktigt liksom leggat i i 3 månader... Är du gravid??

Maria90 10 år sedan Svara här Svara i Maria90s gästbok

jassi

Hej jag kan inte sitta i jobba för disken är för hög o bred o här är gäster nästan hela tiden dom ser inte att jag är gravid för disken. Klart de e läkare som sjukskriver men jag måste ju till bm först :)

jassi 10 år sedan Svara här Svara i jassis gästbok

LindaMaria

Ha ha, tack så mycket! Ja, pepparkakor är viktigt i dessa tider och försök inte komma emellan mig och min tub med ädelost ha ha ;) Tack för vänliga ord och uppskattning! Lycka till du med!! Kram!

LindaMaria 10 år sedan Svara här Svara i LindaMarias gästbok

zemra

Hej!

Ville bara tacka för tipset om trasan på bodyshop :-) känner mig inte alls fräsch :-s så ska verkligen prova den!

Går det bra annars med den lilla i magen :-)

zemra 10 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok