Några bebisar??

Nu har vi kommit en bit in i september, och några av er har haft ert BF datum, så nudå har det kommit några bebisar?? Nyfiken ;) Själv har man 18 dagar till BF men hoppas den lilla vill komma snart =)

[ticker]
13 år sedan ´

Sv: Några bebisar??

Skönt det, här har oxå slemproppen gått under natten tsm med massa flytningar har nu förvärkar i mage och rygg så får se hur länge det här tar blev ås himla nervösoch har inte sovit en blund sen dess :) Allt så nytt vad kommer hände!!

[ticker]
13 år sedan ´

Sv: Några bebisar??

Ja en bit av slemisen kom i morse igen.. Och idag har jag gått en massa så nu ska det väl hända nå!?

Haft värkar halva natten dock inga värda att klocka eller omda nog och sen den andra halvan har jag haft halsbränna.. en dålig natt med andra ord....

Men nu hoppas jag att all min promenad hjälper lite på traven.. Det har då tryckts som nånting neråt och lite små förvärkar...

Om det inte händer nå så lär jag då ha ont i benen höfterna ryggen osv ikväll/natt...

http://pinklisa.blogg.se

Leolah
5 leolah
13 år sedan ´

Sv: Några bebisar??

SKönt att det händer någonting för några av er. Här är det inte highlife direkt. Inget är som väntans tider. Fy farao.

Mira_L
5 mira_l
13 år sedan ´

Sv: Några bebisar??

Fick min Eliza 18 Juli och gick över en vecka..Ni som väntar kan jag bara säga att dagen kommer till slut och då fattar man inte att det gått så fort!! Nu är hon 2 månader:) Livet är helt underbart tillsammans med henne...

Längtar efter andra barnet

13 år sedan ´

Sv: Några bebisar??

Varit ute på en intensiv promenad idag och nu känns det.. Under våran promenad så tror jag bebisen åkte längre ner än den varit för nu har jag VÄRLDENS största basketboll mellan benen! Sen så har jag haft mer flytningar med inslag av slemisar och tömt magen 2 gånger redan..

Så kanske?! Jag hoppas då att det gav nå min promenad!! Men än bara smärta då..

http://pinklisa.blogg.se

Leolah
5 leolah
13 år sedan ´

Sv: Några bebisar??

Nå Lizz.... hur blev det .. känns det något efter gårdagens promenad?

13 år sedan ´

Sv: Några bebisar??

Otroligt nog så hade jag lite ont i gårkvällst med inslag av några värkar.. Efter ett tag somnade jag och har sovit HELA natten utan nått... :/

Har inte haft direkt några värkar nu på morgonen heller.. bara en massa flytningar..?! Så det blir nog ingen bebis i helgen kanske nästa?! Eller helgen därefter?!

har ju 11 dagar kvar fast det är INGEN som tror jag ska gå så långt inte ens barnmorskan! men bara vänta.. Ebba kom ju på dagen?! Kanske denna med då?! Och ja mena 11 dar är ju inte så mycket!! det kan ju gå snabbt! :):)

http://pinklisa.blogg.se

Leolah
5 leolah
13 år sedan ´

Sv: Några bebisar??

vad tråkigt att det inte dragit igång. Jag har flertalet gånger känt när jag gått o lagt mej att "i natt händer det saker". O sen vaknar man och är besviken på att man har fått sova hela natten o inget har hänt.

13 år sedan ´

Sv: Några bebisar??

Ja men bara blicka framåt.. Försöka se det positivt.. Den kommer ju så småningom nog för att det skulle inte skada om det hände NU!! :)

Men men... Varit jobbigare denna gången då man söker efter tecken på start.. Men första så sökte jag ALDRIG utan det bara hände.. Och hade INGA värkar eller förvärkar innan dagen då det allt sattes igång?! Denna gången har jag ju haft mera sånt.. Mer värkar mer flytningar osv..

Man söker HELA tiden efter minsta lilla tecken alltså.. Men sluta med det så kanske det kommer!?

Jag är nog för stressad??

http://pinklisa.blogg.se

Maraja
0 maraja
13 år sedan ´

Sv: Några bebisar??

Nu börjar jag faktiskt bli lite rastlös... har ändå klarat mig rätt bra tycker jag. +11 dagar idag och det känns inte som att något är på gång ännu :-( Börjar verkligen ställa in mig på igångsättning på onsdag nu, tur att man har det att se fram emot ;-) Det är egentligen galet att man gått och vetat om det här sedan i julas och nu är man så nära så man nästan räknar timmar. Då är det ju ändå så att hon faktiskt väldigt snart är här :-)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne