Lillplutt92

5 Lillplutt92

3302 visningar

Ullared eller inte? vecka 25

Vi funderar på att åka till ullared i slutet på månaden men så slog tanken mig inatt när ja inte kunde sova? är det värt att åka dit ? Är där bra saker till tex bebisen och oss själva tjänar man på att åka dit eller blir man besviken? hur är köerna in där man har juh hört och sätt på tv:n. Hum ja ngn som vet som kan berätta lite?

MVH :)

11 Svar (äldsta svaret först)
 • Hej! Jag bor ganska nära Ullared. Så e dör ganska må ta ggr per år och har aldrig varit med om att dör varit kö in. Det är mest på sommaren då alla har semester det e kö! Jag tycker absolut att du ska åka dit, finns jätte mkt till barn och bra saker till bra priser och det mesta ser inte ens ut som det kommer därifrån utan ser ut att kostat så mkt mer! Klart dör e folk, men helt värt att åka dit. Barn sliter mkt på kläder växer fort, tex hade varit på hm och köpt strimpbycor till min flicka, betalade 70 tror jag, på gekås gav jag 20!! Ser likadana ut! Lite långt o rörigt svar kanske! Men tycker absolut du ska åka dit!
 • 2

  Krissan

  3 Krissan

  Jag har själv inte vsrit där men min kompis åkte dit höggravid i sommras för att fynda bebbesaker. Var sjukt mycket folk, borde kanske inte vara lika mycket nu! Googla. Hon hittade iaf SJUKT mycket fina oc billiga saker, bla brio dragleksaker för mer än halva priset, vagga som finns på babyland för minst halva. Så ska du köpa lite yrare grejer tjänar du direkt på det, kanske inte på nappfladkor och haklappar :) Hon åkte från sthlm, så ju närmare du har ju bättre. Kram
 • Det är värt trippen. Kö in beror på tid o veckodag. Har personligen behövt köa en gång men det var en lördag 4 veckor före julafton. Åker du en helg är det mkt folk speciellt nu. Men prismässigt tjänar du på det. Var rädd om dina fötter bara. Har själv gått där som höggravid o mina fötter svullna runt mina skor så fick knappt av dom. Stödstrumpor rekomenderad
 • 4

  AnnaN84

  3 AnnaN84

  Hej! Bor också ganska nära Ullared, var där senast för nån vecka sen. De har mycket fina grejer till både dej (kläder, ammningsbhar mm) och barn (kläder, vagnar, skötväskor, säng, nappflaskor, leksaker mm) som är ganska billigt. Jag ska dit o handla på mig innan det bär av =)

  Visst är det mkt folk ibland, framför allt sommar och jul, kan även vara lite mer på helger och efter löning. Men jag har nog bara köat länge en gång, och det var en lördag på sommaren, så nu ska det nog inte vara så farligt. Trängsel får du nog dock räkna med, speciellt bland leksakerna, men just på bebisavdelningen är det nog ganska lugnt =)

  Ha så skoj och lycka till med lilla bebisen!

 • oj är det så billigt där ja jag som föredrar nytt till första bebben kanske endå borde ta en tripp dit då :D hoppas på att där är stolar så man kan sätta sig ner imellan åt annars får jag åka vagnen haha nej skämt o sido ^^ tack för alla tips måste bara åka dit får massera sambon extra mkt kvällen innan så han orkar drass med mig :D

 • 6

  Tea

  4 Tea

  Där finns massor till bebis :) Vi ska dit den 6e december, det är mitt i veckan och ett tag efter löning så då är det rätt lite folk där. Det finns bänkar överallt där inne så man kan sitta och vila plus två fik. :)
 • Vi bor i norge och åkte førbi dær nær vi var på midsommarsemester i sverige. Och jag ångrar mig inte!!! Vi fick massor før en liten peng, jag har dock inte provat sakerna æn men det verkar inte vara sæmre kvallite æn "vanliga".. Dom har ju mycket mærkesgrejjer dær också! Jag har vart på ullared två gånger, och då har det inte varit kø in. Det dær ær bara att passa in, så man inte åker på høstlovet eller nån annan dag mycket folk har ledigt.. Lønehelg kanske inte ær det klokaste heller? Vet inte.. Men jag skulle rekomendera att åka dit :) Dom har mycket fint!! Och så ær det kul :D

 • Jag är i vecka 12 och lustigt nog så är en av mina absolut bästa vänner i vecka 10 (vi har INTE planerat detta tillsammans), men vi har redan bestämt att åka till Ullared i vår för att shoppa till de små, det är absolut värt det!!!

 • vi åker ungefär 4 ggr om året och det är verkligen värt det. de har ju byggt ut det mycket nu så finns ju två fik och och ett matställe bara i själva gkås byggnaden sen finns det ju utanför också. och bänkar finns det också. det är ju bäst att satsa på mitt i veckan och inte helg och speciellt inte helgen efter löning..finns massor med saker till bebisar. jag är bara i 10+4 men ska dit i slutet av november och köper säkert redan då lite till underverket..

 • 10

  _anni_

  4 _anni_

  Det är absolut värt resan! Det är många bra grejer och sakerna är billigare än i affären. Finns mycket Brio saker och andra prylar som är bra!

 • Hejsan. Jag bor rätt nära ullared så jag har vcarit där ETT PAR gånger...   nu vid jul är det alltid mera folk men det är definitivt värt att åka dit själv har jag köpt mycket saker till min nuvarande dotter på 3 1/2 månader, de har en väldigt stor bebis avdelning. visserligen är det alltid mycket folk just där men de har en del bra grejer och ingenting jag har köpt hittills har pajjat i alla fall. Kö in är väldigt ovanligt nuförtiden även om det kan vara mycket folk, men det är juh ett väääldigt stort varuhus som rymmer många, det ända kan vara liten kö ut men det rullar på rätt snabbt. Man kan annars gå in på deras hemsida alltså gekas.se och få nummret och ringa och kolla om det är någon kö in när man typ börjar närma sig. men som sagt det är värt det. tycker jag i alla fall. ha det bäst :)