bella.n.s

5 bella.n.s

2167 visningar

spökveckor? vecka 15

Jag tror jag hamnat i något som kallas spökveckor, då alla symtom är borta, har ingen växtvärk i magen, ingen trög mage längre och kan uträtta mina behov dagligen. Det känns som allt har stannat upp totalt och är livrädd för MA och pratat med BM som säger det är normalt. Dock lite huvudvärk på kvällar och så. Frågan är nu, hur länge är man i spökveckorna? Jag tycker det är obehagligt och njuter inte alls längre. Mådde mycket bättre då jag kände iaf att det växer. Även magen har lagt sig ännu mer. Hjälp?
4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  bella.n.s

  5 bella.n.s

  Och borde man inte få hjälp av BM då man är jätte orolig då det känns som allt stannat upp?
 • 2

  Delalou

  3 Delalou

  Det är likadant för mig, jag är i vecka 8. Det spelar ingen roll hur orolig/nojig jag är. Min barnmorska säger bara att det kan vara så för vissa. Och så säger hon att jag inte ska vara orolig, men det är ju lättare sagt än gjort.

 • 3

  bella.n.s

  5 bella.n.s

  Ja hel dumt det där att dom säger så. Inget som lindrar oron precis. Jag ska ringa kvinnokliniken i morgon så min BM för jag varit med om ett MA förut och dom tyckte det var helt klart värt att kolla upp. Kanske överdrev lite och sa att jag inte känner någonting för känner ibland att det trycker på där nere, men väldigt sällan. Så får hoppas jag får en tid för ul.
 • 4

  Tove81

  5 Tove81

  Jag är i vecka 7+5 jag känner INGENTING, är orolig men ska på ul och inskrivning vecka 9, det känns som evigheter..