westberg85

5 westberg85

941 visningar

Spjälsäng och barnvag? vecka 16

Tjo när börjar det bli dax att köpa spjälsäng och barnvagn?

8 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag har barnvagn redan och ska köpa spjälsäng vilken dag som helst, och jag är i vecka 23.  Jag tänker att eftersom det kan ju hända något att man föder för tidigt osv, och då vill man ju helst ha det klart tills man kommer hem.

  Kram

 • 2

  Jen_kj

  0 Jen_kj

  Ja vet inte vad du är ut efter.. Jag gissa att du vill har tips om vad du kan köpa dessa saker.

  Jag köpte mitt på ikea. Sängen. Är jätte nöjd och du kan får en helt i serier skött bord osv.

  Vagn betsällde jag på Kronan.com. Eftersom jag avr ut efter en jag kunde har i skogen och i teräng. Denna vagn är jag jätte nöjd med. Det finns flera mamma tidningar som rekomdera den. Ett värt att gå in och titta på.

  MVH Jenny

 • Hej, Ett tips kolla blocket.,se el andra beg sajter. Billigt o spar på miljö!

  Vi hade köpt vår till v 30... lycka till

 • Tack så mycket! Har redan valt ut vilken barnvagn jag vill ha och går in ibland på blocket och kollar dom nya anonserna. Spjälsängen samma sak, man är bara osäker på när man ska köpa allt? Man vill ju inte invadera lägenheten för tidigt med allt.

 • 5

  Eiixirt

  0 Eiixirt

  Vi kollade på blocket efter säng när vi hade 3 månader kvar typ.. Men det dröjde innan vi hann ringa på en. (av nån anledning så ville resten av världen också ha spjälsängar just då i västerbotten) ;)

  Vagnen hade vi tittat på sen innan, den fanns på Kronan.com. Det va 2v leveranstid så vi tänkte beställa den sista månaden. Dock blev det fördröjning just när vi skulle beställa, så den skulle dyka upp i mitten av mars (vi hade BF 24/3-11) men den hann komma hit innan lillan kom iaf ;) hehe hon kom till oss 21/3-11 :P Har använt liggdelen här inne innan vi fick en vagga av morfar med :)

  Med vagnen tänkte vi att vi heldre va lite sena (ifall det skulle hända nåt)

  Sängen va ju billigare...

 • 6

  atarinak

  5 atarinak

  Jag skulle säga att du behöver inte köpa något stort innan vecka 28. Men tänk på att många barnvagnar har leveranstid ibland upp till 14 veckor. Men många har också återköpsrätt om något skulle hända bebis.
 • 7

  San87

  0 San87

  Vi köpte all i v 22.. men packade inte upp det innan v30.. :) Ve beställde även barnvagnen i v22 eftersom det skulle ta 10veckor innan leverans av den :)

   

  du kan börja precis när du vill :P När du själv känner att du vill börja pyssla :)

 • 8

  viochjag

  4 viochjag

  När du känner att det är dax, finns inget rätt eller fel. Vill du köpa så köp, om inte så inte. Själv skulle jag inte köpa förns efter v30, men det e jag det :)