catja

5 catja

12414 visningar

Rädd, ledsen o jag blir galen! Vad har hänt? vecka 7

I lördes vaknade jag av att jag behövde gå på toa. Torkade mig o de kom massa färskt blod. Mitt hjärta brast blev helt stel. Gick in o la mig igen med då bröt jag ihop. Sambon vaknade o vår lilla tjej med. Jag ringde gynakuten pga de sluta ej blöda. Fick komma in o göra vul. Hon tyckte de såg ut som att där va något men de va i så fall super tidigt o hon trodde att jag va i vecka 5+5. Hon sa att de va rätt vanligt att man kunde blöda så. O även flera gånger under 16 veckor till o med. Men jag vet ju detta. Nu är nästa tid för att se om de hänt nått eller ej pga hon ej såg till 100 nu den 5 augusti. Dagarna känns hela jävla galet långa o jag kan ej tänka på annat. Jag har ej blött mer sen den dagen men de e de ända jag kan tänka på. Orkar ej må skit! Är så rädd. Är de någon här inne som blött en massa o ändå fullbordat graviditeten?
1813 Svar (äldsta svaret först)
 • Det ÄR vanligt att blöda under graviditeten, och det har hänt mååånga av de som fullbordat graviditeten. Tyvärr är det också ett tecken på missfall, men då ofta i kombination med mensvärk/molande värk. Vad det är i just ditt fall är ju svårt att svara på, och du blir nog knappast lugnare av andras lyckliga historier då det andra alternativet ändå kvarstår. Om jag hade varit i din situation hade jag förmodligen bekostat ett privat vul, för att se om denna kan visa något den andra inte såg, och just för att dela upp tiden av väntan. Jag hoppas du får ett postitivt besked, och har en massa stöttning omkring dig. Kram!
 • 2

  minna

  5 minna

  Jag blödde med sista graviditeten från v 10 och ett tag. Se upp bara om det kommer klumpar... Blev också rädd, men lillkillen är nu 2 mån:) önskar dig all lycka!!!
 • 3

  juliet

  3 juliet

  Hej! gå igenom texten du skrivit och vad är det du innerst inne vet? plock fram det till huvudet! jag ska skriva men skriv ner någonstans vad du vet jo att man kan blöda och det är ingen fara det sa en erfaren barmorska och det visste du också. så antagligen går det du vet i kroppen men inte ända in i djupet av dig för i detta liv har allt varit upp och ner för alla.prata högt för dig själv och rikta orden innåt så kanske det går att göra dig själv trygg. värt ett försök?