catja

5 catja

1915 visningar

Rädd, ledsen o jag blir galen! Vad har hänt? vecka 7

I lördes vaknade jag av att jag behövde gå på toa. Torkade mig o de kom massa färskt blod. Mitt hjärta brast blev helt stel. Gick in o la mig igen med då bröt jag ihop. Sambon vaknade o vår lilla tjej med. Jag ringde gynakuten pga de sluta ej blöda. Fick komma in o göra vul. Hon tyckte de såg ut som att där va något men de va i så fall super tidigt o hon trodde att jag va i vecka 5+5. Hon sa att de va rätt vanligt att man kunde blöda så. O även flera gånger under 16 veckor till o med. Men jag vet ju detta. Nu är nästa tid för att se om de hänt nått eller ej pga hon ej såg till 100 nu den 5 augusti. Dagarna känns hela jävla galet långa o jag kan ej tänka på annat. Jag har ej blött mer sen den dagen men de e de ända jag kan tänka på. Orkar ej må skit! Är så rädd. Är de någon här inne som blött en massa o ändå fullbordat graviditeten?
8 Svar (äldsta svaret först)
 • Det ÄR vanligt att blöda under graviditeten, och det har hänt mååånga av de som fullbordat graviditeten. Tyvärr är det också ett tecken på missfall, men då ofta i kombination med mensvärk/molande värk. Vad det är i just ditt fall är ju svårt att svara på, och du blir nog knappast lugnare av andras lyckliga historier då det andra alternativet ändå kvarstår. Om jag hade varit i din situation hade jag förmodligen bekostat ett privat vul, för att se om denna kan visa något den andra inte såg, och just för att dela upp tiden av väntan. Jag hoppas du får ett postitivt besked, och har en massa stöttning omkring dig. Kram!
 • 2

  minna

  5 minna

  Jag blödde med sista graviditeten från v 10 och ett tag. Se upp bara om det kommer klumpar... Blev också rädd, men lillkillen är nu 2 mån:) önskar dig all lycka!!!
 • 3

  juliet

  3 juliet

  Hej! gå igenom texten du skrivit och vad är det du innerst inne vet? plock fram det till huvudet! jag ska skriva men skriv ner någonstans vad du vet jo att man kan blöda och det är ingen fara det sa en erfaren barmorska och det visste du också. så antagligen går det du vet i kroppen men inte ända in i djupet av dig för i detta liv har allt varit upp och ner för alla.prata högt för dig själv och rikta orden innåt så kanske det går att göra dig själv trygg. värt ett försök?

 • 4

  catja

  5 catja

  Tack för svar. Jag har ju små mensvärk. Men de har ej kommit klumpar! Undrar hur lång tid ett missfall i så fall kan ta? Blöder man lite då o då eller blöder man hela tiden tills allt är ute. Shit. Tusen frågor springer runt i detta knasiga huvudet just nu.
 • 5

  catja

  5 catja

  O kan man ej ha mensvärk när man har en vanlig graviditet?
 • När jag fick mf i höstas så blödde jag konstant i 9 dagar första 2 dagarna kom det klumpar. Tog hon blodprov för se hCg värdet? De gjorde de på mig varannan dag när jag började blöda för se om det var ett missfall eller inte..då det vid missfall blir en snabb nedgång av hcg..
 • 7

  RebeccaM

  3 RebeccaM

  När jag väntade min dotter blödde jag från och till från v 6 till v 15 ca.. Orolig som bara den var jag men bebis mådde prima därinne hela tiden. När jag sen väntade sonen blödde jag ingenting, och då var jag orolig pga det, aldrig kan man få slappna av.. :-) Lycka till och håller tummarna att det går vägen!
 • 8

  catja

  5 catja

  Jo hon tog ju blodprover onsa att dom va ok. Jag köpte ett test idag bara för att se va som hände. De kom två sträck. Men ändå känns de som att de ej e sant. Nä man får aldrig någon ro när de gäller en graviditet. Ush. Men men turen e väl att man har känslor så man vet att man e en människa. Jag längtar nått så sjukt mycket nu till den 5/8. Hoppas sllt e som de ska. Är så deppig o negativ o allt jobbigt skit man kan va just nu.