Skylar13

3 Skylar13

1674 visningar

orolig!

Usch, har skickat iväg min syster (som är gravid med tvillingar i vecka 27) med ambulans. Hon ringde mig strax före tio i morse och sa att hon hade så jäkla ont, typ värkar, och jag hörde verkligen att hon hade ont för hon grät i luren. Sa till henne att ringa till förlossningen och sedan ringa mig igen. Själv åkte jag och mina små kottar och hämtade sambon på jobbet. Syrran ringde upp och sa att hon var tvungen att ringa ambulans och åka till sjukhuset direkt, så vi hämtade upp hennes man och körde hem honom. Kan lova att jag körde fort! Fick vänta en bra stund på ambulansen, så jag ringde och skyndade på dom. Syrran hade verkligen jätteont, och orolig var man verkligen! Nu har hennes sambo ringt från sjukhuset, det var ingen fara med bebisarna men dom trodde att det var något med syrrans tarmarna och det kanske skulle bli operation. Nu är det så att syrran gjort gastric bypass för några år sedan, så min fråga är helt enkelt: är detta vanligt när man gjort en sådan operation?
3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Rambo

  5 Rambo

  Hej på dig <3 

  Ärligt så vet jag inte nått om gastric b..... men jag kan tänka mig att de säkert kan påvärka organens läge lite,,de flesta bukoperationer innebär "flytt" av tarmar..och nu kanske de har blivit väldigt trångt o tarmen kommit i kläm!! Men ursh jag skulle oroa mig till tusen,,förstår er annhöriga...men de kommer nog gå jätte bra och nu är hon ju iallafall i säkra händer!!

  Lycka till!

 • 2

  Smurfan90

  5 Smurfan90

  Hur har det gått för henne?
 • 3

  Skylar13

  3 Skylar13

  Oj ojoj, det har varit riktigt nervöst här idag, syrran fick åka på en akutoperation och opererades i fem timmar. Det visade sig vara ett tarmbråck som brustit. Bebisarna ligger fortfarande i magen och mår bra, men syrran är mör. Hon kommer att få ligga ett tag på förlossningen under noggrann övervakning, stackaren!