tessan1984

4 tessan1984

5233 visningar

Försäkring vecka 9

Från vilken vecka är det man kan köpa en gravidförsäkring?
1098 Svar (äldsta svaret först)
  • Du kan teckna en redan nu om du är gravid vi tecknade i väldigt tidigt men den går inte igång förren vid en viss vecka vår började gälla tidigt runt v 12 eller något :)
  • Tack för svar, jag går in i v 10 på måndag. Vad har ni för försäkring? Jag funderar på trygghansa, hade gratis versionen när jag väntade lillkillen (han fyller 5 i år) men han föddes preumaturt o fick ligga på neo, då sa dom att de va synd jag inte hade betalversionen. Men man glömmer ju snabbt vilken försäkring som är "bäst" och när dom börjar gälla.
  • Jag kollade igenom min försäkring igår vi har folksam Btw så vi har gravid försäkring utökat skydd eller något det innebär att jag och bevis är försäkrade från v 10. Kostar 1500 engångsbelopp o vi tecknade den några dagar efter vi plussade. Är i v 32 nu. Fy va dåligt! Sådant borde nästan trygg hansa informera om. Min första va för tidig oxå fast bara 6 veckor.. han blir 8 i år. Men minns inte om vi fick nån ersättning. Kan dock rekommendera folksam dom har mycket skydd den vi har då då får vi tex om det skulle bli akut kejsarsnitt får vi ut 2000. Och även om barnet föds med tex gomspalt eller något får vi ersättning för det . Nu vet vi den inte kommer det då vi fick se munnen på rul haha x) men rekommenderar den iaf!;) det tar mycket nämligen :) och börjar gälla tidigt :) o grattis Btw till graviditeten :)