elin090

2 elin090

1278 visningar

En evig undran... vecka 38

Hej.

Jag tycker att jag kännt min bebbe mindre nu under ett par dagar, men det ska tydligen vara normalt då man har bär på väldigt mycket fostervatten. Men samtidigt så läser man överallt hur alls "bebbar" hoppar o sparkar o har sig, sen känner jag knappt något själv,men jag känner ju hur den rör sig o magen rör sig ju oxå men det är inga direkta sparkar utan mera bökar o så,  "Alien liknade rörelser".

Så min fråga någon som varit med om liknade eller har liknade o allt är bra o bebben frisk när den kommit?

Tacksam för svar Kram:)

3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Maddox

  5 Maddox

  Jag hade så :) inga hoppar, sparkar och ordentligt bökande för mig inte. Det var mer så att man såg en fot sticka ut här och där ibland och fötter som gled längs magen och tryck med fötterna och alla slag på urinblåsan, herregud höll på att kissa på mig hela tiden!
  Ungen föddes normalt, frisk, pigg och fin. Allt var nog helt normalt med att ungen inte direkt sparkade. Sålänge man känner att bebisen rör sig varje dag så är allt säkert bra :)

 • Min är oxå så, bara bökar på o enligt alla ul så ska den lilla vara helt frisk :) Är jue som självklart att de blir mindre sparkar, vars ska dom få platsen att kunna "ladda benen" o sparka till? Är väl trångt som de är :P

 • 3

  JeeA87

  4 JeeA87

  Hejsan! Ju längre in i gravideteten jag gick kände jag min son allt mindre, ibland blev jag jätte nojig och gick och höll mig på magen för att känna sparkar.. 19 Juli kom en frisk liten pojk till oss, så det kan vara så :-) Bebisen kanske ligger mer i mot ryggen?