nymamma

0 nymamma

1055 visningar

Bf på tisdag vecka 39

Jag har Bf på tisdag , men är väldigt nöjd nu känner jag. Svullna händer och extremt svullna fötter. Längtar som tusan. Någon som har ett bra tips som får tiden och gå eller ännu bättre ett sätt att få igång förlossningen?
5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Daria

  0 Daria

  Ingen god idée att försöka starta sig själv.. det mesta är bluff å båg och kan i slutändan skada bebisen och/eller dig själv.

  Få tiden att gå genom att ha ett projekt per dag. :) Som t.e.x. jag själv, idag hade jag att köpa hårfärg och färga håret. Imorgon är det valborg så då ska vi grilla och lyssna på sång, på söndag ska jag på första maj cruising (titta på fina bilar) och måndag är det back-gammon tävling och på tisdag ska vi på bio.. osv osv. :D Så har man annat att tänka på och se framemot under tiden man väntar på sin älskling. :) Jag har BF idag för övrigt. ^^
 • 2

  Juli

  0 Juli

  ja målade fönster och staplade ved, vet inte om de va detta som gjorde att ja startade men igång kom de iallafall! aktiv helt enkelt:) lycka till!
 • 3

  Mysan89

  5 Mysan89

  Jag håller med Daria, hitta på saker och tänk på annat. Själv gick jag 2 veckor över tiden och det slutade med igångsättning. Jag provade värkligen allt, men inget hjälpte!
  Så se till att hålla dig sysselsatt! Jag håller tummarna på att du slipper vänta lika länge som vi gjorde!!
 • 4

  JosefinR

  3 JosefinR

  inga tipps men vet hur du känner..
 • 5

  varginnan

  5 varginnan

  Halloj! Tror inte på det där när folk skriver bluff å båg med att starta upp.
  Jag är rätt övertygad om att om man vill så kan man låta manen komma i en , flera gånger innom kort tid. Jag har fått i gång mina förlossningar så! Även på min mormorstid sa dem att färdknäppen hjälpte!!
  Det är ju bevisat att sperman eller sädersvätskan innehåller samma hormon som läkarna för upp i slidan vid igångsättning, där av måste man få flera satser med hjälp av manen ,precis som läkarna gör:) Lycka till och skriv gärna och berätta om du testa och om det fungerade!!