angel93

5 angel93

1138 visningar

basaltem under normalt.. vecka 16

Finns det någon specifik grad för basaltemp under graviditet? min första graviditet så låg jag på 38.0, stadigt hela tiden.. och vanligtvis så ligger min normala temperatur på 36.5 då jag ej är gravid.

Med min andra graviditet nu (första barn) så ligger jag otabilt på 35.7-37.1 (nu på 36.4). normal temp för mig då jag ej är gravid är stadigt på 36.5 hela tiden. men vadför vaggar min temperatur såpass mycket för? det ser konstigt ut i mina ögon även fast jag är helt frisk och alla prover hos MVC och labbet ser jätte fina ut!! 

Finns det skillnad på temperatur på kroppen om man bär pojke eller flicka? Eller är allas temp olika oavsett vad..? Oroad här!

2 Svar (äldsta svaret först)
  • 1

    ana-s

    5 ana-s

    om du är helt frisk och alla provr ser bra ut, varför nojja så över din temp? kroppstemperaturen varierar över dagen, och kan oftast vara 1 hel grad häögre på kvällen än på morgonen.

  • Håller med ana-s. Tempen varierar över dagen för alla människor, och från dag till dag. Inget är fel för det. Ingen ligger på exakt samma temp hela tiden, det skiftar några enheter hit och dit beroende på en mängd faktorer, t.ex. omgivande temperatur, aktivitetsnivå, Jag är sjuksköterska och garanterra dig att det är så. Man kan inte se på tempen om man väntar pojke eller flicka. Försök att inte varadå orolig, det är inte bra för vare sig dig eller bebisen. Om allt ser bra ut - utgå ifrån att allt är bra!