EmmaSve

2 EmmaSve

1349 visningar

Är jag det eller inte...?

Godmorgon! Gjorde ett test i morse med rfsu's och det visade ingenting. Min mens är 9 dagar försenat och enligt uträkning så ska jag vara i v. 5+2 då. Kan det vara att jag har testat för tidigt? Har alla andra symptomer, illamående, ömma bröst, molande värk i svanken och "mensvärk" varannan dag typ. Ska jag testa igen om en vecka? Och om det skulle visa neg igen, kan man boka en tid till vul då? Tack för svar! :)
6 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Linkan

  5 Linkan

  Vänta en vecka. Annars boka en tid för vul
 • 2

  Linkan

  5 Linkan

  Vänta en vecka. Annars boka en tid för vul
 • 3

  Bumbi

  5 Bumbi

  Vänta några dagar och testa igen. Ibland kan man ha testat för tidigt.

  Symptomen du beskriver kan komma vid mens eller vid önskan om graviditet också och uppskjuten mens är också vanligt. Så avvakta lite.

  Håller tummarna på att du får ett plus snart! :)

 • 4

  MinBaby

  5 MinBaby

  tycker det borde visa nog redan isåfall.. prova med ett clearblue test de är abslut de bästa testen! då behöver man inte gissa sig fram på är det ett streck eller inte utan där står GRAVID eller inte gravid! men ta med morgonurin för bästa resultat!

 • 5

  EmmaSve

  2 EmmaSve

  Okej, ja det borde ju ha visats nåt nu. Men hoppas på ett plus men skulle det vara att mensen jävlas med min kropp så är det bara att försöka igen^^ hihi!

 • tycker att det borde visat om du är gravid. Man kan ju tom testa tre dagar innan mens. jag testade mig väldigt tidigt och fick ett plus direkt. Om man gärna vill bli gravid så kan kroppen spela en ett spratt. Alla de där symtomerna du känner kan helt enkelt vara inbildning