Myzaaan:s dagbok

myzaaan
Av myzaaan 13 år comment 1 673

v.35

Bm i fredags gick jätte bra, bebisen hade fixerat sig! :D fast var dock lite ryckbar! På onsdag ska ja o Älskling på "Föräldrarkurs" i Eksjö på höglandssjukhuset, barnmorskan tyckte vi skulle gå på det för att Robbin hade ingen möjlighet att vara med på föräldrarutbildningen dom hade..! Köpte en ....

Läs mer

myzaaan
Av myzaaan 13 år comment 3 597

Körkort =)

Var på riskettan idag och körde även en körlektion.. ska även köra en lektion imorgon! :) så nu har jag bara 4½ körlektion kvar.. + halkbana o stadskörning! :D sköönt!Hoppas på ett körkort innan lillen kommer bara! ;D .

Läs mer

myzaaan
Av myzaaan 13 år comment 2 558

Kääärlek

1 år och 9 månader idag med Världens finaste! :)Grattis till oss .

Läs mer

myzaaan
Av myzaaan 13 år comment 0 551

:D

http://www.blimamma.se/galleri?comp=5 Skulle vara jätte snällt om ni kunde rösta på min bild! :)(Den första!)Tack på förhand! :DKram.

Läs mer

myzaaan
Av myzaaan 13 år comment 0 547

Bm! :)

Var hod Bm idag! (:Alla tester såg bra ut så det gick super bra! :D:D .

Läs mer

myzaaan
Av myzaaan 13 år comment 0 603

v. 31+3

Inte långt kvar nu! Längtaar som bara den!!:DBeställde overall till bäbisen för någon vecka sen på Ellos.. Någon mer som har besällt overallen Finns bara en) där ifrån och vet om den är bra?=) .

Läs mer

myzaaan
Av myzaaan 13 år comment 1 595

Vecka 29+3

Då är man i vecka 29+3 idag då! :)Bäbisen har börjat sparka som f*n på revbenen, Känns inte så mycket än, men de lär ju börja göra så som de rör sig där inne! :P 73 dagar kvar till förlossningen!!! längtar så tills ja få se våran lille Plutt! ;* ....

Läs mer

myzaaan
Av myzaaan 13 år comment 2 525

Bm vecka 29!

Var hos Bm idag! :D Bäbis var lugn idag så fick höra hjärtljuden, Wiie dom låg på 128 tror ja de va! ;D hehebara tolv veckor kvar!! Guuu så ja längtar! hihi .

Läs mer

myzaaan
Av myzaaan 13 år comment 2 980

Förlossningen i Eksjö! :D

Kom precis hem från Förlossningen i Eksjö..Var lite Orolig pga bebisens sparkar blivit på svaga! ;s Men allt såg jätte bra ut!! ;DBebisens hjärtljud låg på 140-150 någontingen:P Mätte magen oxå och den låg på 26 å det var helt normalt!! :DBlir till att åka till BM igen den 11/8! ....

Läs mer

myzaaan
Av myzaaan 13 år comment 4 547

Sur! ;s

Jahopp.. Nu har alla magbilder försvunnit från datan!! ;s Så nu har man inte en ända! "// Faasen så sur man blir..! ;s .

Läs mer