Glasflickan:s dagbok

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 0 308

41+1 ingen bebis på gång...

Nä ingen bebis i januari. Tror inte att det kommer att bli i natt heller. Men önskar så otroligt att det ska hända något nu. Varför är mini så envis.  Känndes ju anorlunda natten till idag och hoppades att det var något som hände. Men men ingenting sen. Hur känns riktiga ....

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 2 394

41+1 Lite besviken idag!

Trodde det skulle komma igång i natt eller så. Tror jag hadde förvärkar eller något eller inte vet jag. Hadde mollvärk och sen något jag inte haft innan att det var mer som om det kom som en våg., Är det så värkar kommer att kännas?  Men det måste ju betyda ....

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 5 286

41+0 lite ont :P

Har lixom lite nollande värk i ryggen och framåt eller mer på sidorna. Undrar om det är något på gång eller bara onödigt ont.  Hoppas på att det är bebis som säger att den vill ut :)   .

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 2 437

V40+6

Nä känns som det aldrig kommer att komma någonbebis här. Men själklart vet jag ju att förr eller senare är ju mini här. Men när man väntar och väntar så känns det ju inte så.  Så hur får man bebisen att vilja komma ut?    .

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 0 294

40+5 Nej nu vill jag inte längre :(

Nä nu får bebisen komma är inte alls kul att vara gravid längre. Orkar inte med någonting längre. Blir bara sur.  Hur får man igång förlossningen? Någon som vet ett säkert sätt?  .

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 0 293

40+3 aj aj

Mini rör på sig så det är obehagligt och gör ont. Är så svårt att somna när hela magen rör sig. Hoppas Mini oxå vill somna snart. För jag är ju så trött nu. Hur kommer det sig att bebisen rör sig så mycket mer nu på kvällarna/nätter? Känns ju så ....

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 0 313

Ja ja 40+1

Ja ja vad jag är otålig. Har varit duktig och bytt gardiner i stora rumet. köket gäller i morgon.  Bör kanske satsa på att mini stannar inne till den 7 januari eller vad säger ni. .

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 2 320

vecka 40+1

Ingen Mini har kommit ännu. Blir ju lite nervös att jag måste gå jätte länge till och vara gravid. Jag skulle ju ha Mini nu tycker jag.  Tror inte så mycket att sätta igång förlossningen på vissa sätt. Men varför är inte Mini redo att komma?  .

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 2 301

40+0 Bf idag

Ingen bebis än så länge. Får väll gå i två veckor till eller något. Trött på det här. .

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 0 361

Mensvärk typ

Bläää har typ mensvärk och det är så irriterande. Känner att allt sådant gör att jag hoppas på att det ska vara på G men men. Bf i morgon så vem vet. Fast tror inte på att det kommer igång än på länge.    .

Läs mer